tjabba tjena hallå

wazzup? nej jag skojja bara.
Har verkligen inte haft tid till att blogga nåt i torsdags va jag kvar seeeeent i stallet hade två hästar så de tog ett tag ;) när jag kom hem satt jag med surfplattan till typ tio sen duscha jag vid elva , haha ja ni fattar ;) 
igår va de lungt , åkte till stallet vid fem trodde de skulle gå snabbt men icke, va kvar till typ halv sju eller nåt sånt -.- och sen så typ låg jag och halvsov i soffan resten av kvällen. 
Idag vakna jag fem över åtta , men låg och mös i mitt underbara täcke i en timme sen gick jag upp och åt frukost , och drog till stallet vid elva nån gång och fixa allt , mamma kom sen ut och filma när jag red och lite smått och gott , deog hem käka och tagit det lungt tog en gofika med mamma på altan också med glass och toblerone kaffe eller vad man ska säga, ja de är svårt och förklara. Sitter och väntar på bebo nu , han messa nyss att han va hemma men skulle fixa några grejor sen skulle han komma så sover han här inatt , perfa , kan inte bli ett bättre slut på helgen. Love Life moment är jag på just nu! allt går bra och känns underbart , det enda som ska fixas för att jag verkligen känner att livet går framåt nu är att fixa övningskörningen sen så. 
 
jag och min fina syster , hur arg och sur och förbannad jag än kan va på dig så älskar jag dig.

24 april

Idag fyllde Ida år , så fixa en suprise åt henne ;) Nejmen bebo och hans kompis Fredde stog utanför skolan och så drog vi förbi Ica och köpte godis och läsk och sen vidare hem till mig och kolla på film , kollade dock inte så mycket ;) haha, nerrå men sen chilla vi ett bra tag , Fredde och Ida drog för ett tag sen eller ja , jag och bebo följde dom och så nu så chillar vi ska slå igång en film innan vi somnar ;) Nejmen hare bra så hörs vi!!


22 april

helgen bestod av massa mys , ett par kompisar från uddevalla kom upp så satt i  fredags och prata med dom , bebo kom vid nio nånting så satt vi alla ett tag och prata , prata lite framtid med bil till mig och bebo yep yep,, haha gick ner och la oss runt halv tolv kanske ? vakna vid nio låg och snacka och mös gick up vid tio halv elva , och satt i soffan och kolla på tv och mös ännu mer. Åkte sen ner på stan med hela familjen och andreas och caroline ( vännerna ) hahaha jaa, hitta ett smycke som ska pryda min navel sen , åkte vidare till erikslund men bebo drog hem till sin mamma , åkte vidare till stallet vid tre halv fyra kanske , fixa allt snabbt och drog sen hem då va fan halva västerås hemma hos oss , nejdå nejmen andreas brorsa mattias va där med hans polare och dotter och sen va bebos syrra där också , ja , de e ganska kompilcerat allt dedär.. Men bebo kom vid kanske sju nån gång? och sen kom ida , slappa hela kvällen och jag somna runt elva haha tröttt. Söndags va de chill bebo drog vid halv ett och såå, nej nu ska jag ta och slänga ihop allt och dra hem och fixa min vovve, sen väntas lunch på stan och lite shopping , kanske träffa bebo igen.. ;) 

Hejdå mitt liv

Det här består min kväll av, hejdå vackra liv , skolan dödad mig.


I väntan..

Tjaaabba , slänger in ett inlägg lite snabbt. Tänkte ta och ha en lugn hemmakväll haha kunde jag drömma om ;) nerrå men bebo kommer snart (eller han messa att han åker nu) och så sover han här inatt inget man direkt säger nej till ;) hihi, nerrå nu ska jag lägga av. Milla red jag lite lätt i ridhuset bara kände lite på henne , fick beröm av föräldrarna som stog där , kulkul! Nejmen nu ska jag hitta på nåt till bebo kommer! 
  Haha va bara tvungen , hoppas det är okej Ida ;)

Godmorgon fellas!

ingen update igår då jag och bebo "fira" 2 månader , yey. haha nerrå , men han kom hit runt nio så satt vi och snacka ett bra tag och låg sen och mös en hel del småbrottades och annat gossit somna runt halv två kanske. Bebo drog för ett tag sen för han skulle köra innebandy och jag sitter och väntar på ida och millan så drar jag med till stallet har det klart på en gång liksom , skööönt. Får se vart dagen leder sen blir kanske träffa bebo sen får se hur pigg han är ;) haha , nejmen vi hörs väl.
bästa bebo älskar dig otroligt mycket.

torsdag

hellllo saknat mig ? (vilken klaschig mening.) 
 
Tisdagen blev lite kaos där men det blev bättre på kvällen sen, det mesta löste sig så de är lungt.  Igår hade jag sovmorgon till typ 11 vaknade endå runt 9 av att emma skicka mess så låg och skrev med henne ett tag gick sen upp och träna lite och så, pallra mig igenom skolan med mina klackar på 11,5 cm tror jag ida mätte dom till , skapligt ont i fötterna ;) men som bebo sa ska man va fin får man lida pin , tyyp. Stallet sen tog en barbacka tur i gummistövlar på millis sötan studsa genom vattenpölarna i paddocken och drog ner huvet och hade sig , hon på fälttävlan skulle va kul och se ;) Kom hem runt sju typ tog de lite lungt satt med mamma i soffan dock låg båda vid telefon , hej sociala familjen :P köpte sen hem donken och ringde emilia och prata med henne ett tag. Och ringde sen bebo innan jag somna och prata med han ett tag finns inge bättre än att snacka med han på kvällarna , min bästavän MIN. Sitter i skolan nu , bebo ringde och väckte mig haha kändes bra att jag kunde ha legat och sovit typ nu egentligen ;) får se vad som händer senare idag sen stallet och ett träningspass ska fixas ;) men vi hörrs senare sen!
 

Får se när jag skriver

Dagen har typ vart kaos och jag grinar som en dåre sååååå jaaaaa har som tur är emmson som jag skriver med.. Hör av mig!


hola amigos!

Somna runt ett inatt eller nåt sånt dock vakna jag flera gånger av att emma skrev till mig och ringde , blev sen väckt runt tre av älskling så låg jag och snacka med han till typ halv fem om allt ;) jomen välkommen till mitt liv typ , nerrå somna sen vid fem och vakna vid kvart i nio av emma.. :P så låg vaken ett tag och skrev med henne somna sen igen och vakna igen vid halv elva , vart vaken sen dess kollat tv och lite på datan , funderar nu på att gå ner och ta kort på mina nya grejer jag köpte för typ en vecka sen och lite nya bilder på mig , bara för att jag gillart , och gillar att känna mig fin , får bli så let's go!!
 
hello beautiful friday..i'm happy!

bara för att Emilia och Ida tjatar..

kickar igång bloggen igen , har inte haft tid / ork / lust / inspiration till att blogga därför den har legat på is ett tag. Iallafall ? vad har hänt sen sist? umgåtts mycket med min älskling , fyllt år , tävlat med min häst , och hängt en del med ida och emilia :D kan  fixa ihop ett inlägg imorn med massa bilder osv. Ska slå igång ett avsnitt av gossip girl nu och se vart natten tar vägen , hör imorn ! 
 

mitt saknade grekland..