ridpasset 29/11

Blev en blandning av dressyr och kondition , i början var hon som en krok och böjde in sej och va på tårna och sprang ifrån mej , men efter lite jobb några väggbesök ;) och ett antal varv i galopp lugna hon ner sig och kunde då börja jobba henne lite mer i sidorna mycket volter ställa lite in ställa lite ut , öppna och slutor , skänkelvikningar osvosv.. 
Idag skärpte jag till mej lite när jag red också , har alltid förut avbrutit när nån har kommit in där jag jobbar men idag gjorde jag jämt nåt nytt så jag inte behövt förståra för mej och milla kom nån in på min volt och vi nästan krockat ja men då har jag gjort ett galoppombyte och fortsätt VOILA problem solved typ nej men , jag har jättesvårt för sånt kommer nån in på min volt när jag jobbar då ger jag upp mycket enklare än att göra nåt annat men icke idag och fyfan va härligt de va :) 
Riktigt nöjd och taggad till hoppningen imorn!!!
Men vi hörs imorn ,

innan jag nannar kudden

Hej på er dagen har bestått av skolan stallet plugg plugg plugg , känner mje riktigt duktig men har inte ens gjort hälften av det jag hade tänkt men skitsamma! Har också hunnit städa mitt rum och julpyntat eller ja mamma har ;) 
Imorgon är det skolan stallet (hoppträning) och sen får vi se om jag kanske träffar nån på kvällen :) 
Men nu ska jag fortsätta plugga lite franska tills ögonen går ihop prov imorn vettni ;) 
Men godnatt.
 
Mitt saknade grekland...

Shopping på senaste tiden

Vet inte när eller nåt men haha , blandar vardag och stall saker ;) 
 
           
 
 
 
↓ Har jag fått av världens bästa bonusmamma och pappa! Tack bästa ni!!
 

millas planering

haha ja , lite in i den här veckan men millas planer blir inte alltid som man tänkt , asså jag brukar ju lixom lägga upp en plan idag ska göra det här idag ska jag göra de här och blablabla , men oftast när jag tänkt och typ rida dressyr så är hon superpigg och går inte att jobba och dom dagar då jag tänkt att hon ska få konditionstränas ja då är hon superfin -.- men iallafall veckans planer:
 
måndag: lektion , dressyr.
Tisdag: rida lite enkelt.
Onsdag: Vila.
Torsdag: Ridas igenom.
Fredag: Hoppträna.
Lördag: joggas/longeras.
Söndag: ridas igenom.
 
svårt att planera lördag/söndag då jag inte kommer va "hemma" eller ska till min mormor och morfar som bor typ 2-3 timmar härifrån såå :P 
 
men som sagt vi hörs imorn kom på att jag har prov imorn , LIVET KÄNNS SKÖNT!!

onsdag 28 november

hej på er ! 
 
hoppas ni gilla min gästbloggning ;) super gulliga my!! hihi..
iallfall min dag har inte vart så supersspännande bara skolan , luciaträning och stallet har nu på kvällen också suttit och snackat i skype ett tag ;) lallallala , annars har de vart lungt. Hade tänkt att haft "spa" idag men den planen krascha så :P men ska ta och hämta ett glas vatten och tvätta bort sminket sen måla naglar så är de gjort (y) men vi hörs imorn , ska också försöka fixa ett / två inlägg med lite nya saker som jag har köpt till mej och till milla :D men vi hörs imorn som sagt!!
↑så kan de gå om klockan är fem över elva en onsdagskväll och man heter Nathalie och är genomförkyld.

My von Walden

Hej alla Nathalies läsare, jag heter My von Walden, som rubriken lyder ;-)
Jag hade tänkt att gästblogga lite.:)
Tyvärr så var det typ 2 eller 3 år sen Natta och jag träffades... usch, jag saknar henneeeeee.. Men vi träffades på ett ridläger i Surahammar, eller heter de Surehammar? haha.. Aja, det heter i alla fall Baståsen, riktigt mysigt :D 
Jag kommer inte ihåg så himla mycket av det haha, mest bara att jag träffade Sara och Nathalie där, och Alex förstås :D
Nathalie är typ världens spralligaste person, sen är hon ju grymt fin, men det behöver vi inte prata om för då blir jag bara avundsjuk..;-)
Vad jag fått veta har hon en häst nu, eller ponny haha. Den är skitfin, eller ja.. Det jag sett på bilderna på hennes blogg hihi :D 
Jaja, nu ska jag berätta lite om mig själv. Jag heter som sagt My von Walden  och nu va jag lite badass och länkade min blogg hehe. Jag är 13 år, alltså född 1999, men jag går i 8:an så alla som inte vet att jag är 99:a tror att jag är 98:a ;)) Jag har lockigt hår som tusan och blondt, blåa ögon, 165cm typisk svennebanan alltså :P 
 
Jag har en häst som heter Juan Bol  och han är en storhäst född 2004, 8 bast alltså, Engelskt fullblod, han har vart galopphäst men nu, är han hopppålle :D han är världens snällaste och han skulle aldrig göra någon illa, världens snällaste ögon också. Han är dock väldigt feg när det gäller typ titt-hinder, fast han stannar oftast bara en gång hihi. 
Den 23 november hade vi 1 år jubileum eller vad det nu heter, vi ska tävla våran första tävling den 16 december. Fast jag är så feg så jag vet inte om jag vill haha :( Och om det är någon som undrar varför jag inte tävlat innan så var han under igångsättning när vi köpte honom..:P
Jag vet inte vad jag ska skriva mer haha, ni får njuta av dom fina bilderna på min fina häst :')
Ha det bra, har länkat min blogg i mitt namn utav dom 3 gånger jag skrev det, hoppas ni är gulliga och kollar in och stannar där :D
Hejdååååå

mer imorn

orkar inte skriva så mycket nu då jag har sprängande huvudvärk (som alltid) men har inte hänt nåt direkt speciellt idag tar de imorn ;) nu ska jag fortsätta snapchatta innan jag går i dvala (somnar) ;)

natti!
 
W.O.R.D.S.

Lina och "tino"


Millan och "harry" Hamretävling 24/11



har lite att fixa

yep , bilder från idag på millan och harry och lina och tino? haha kommer fan inte ihåg , iallfall , har också en bloggdesign att fixa och så ska jag fixa en film hade jag tänkt mej , men är ju själv hemma så vafan PARTY , naaa skulle inte tro de har ju en del att stå i ... Vi hörs när jag är klar med allt ska fortsätta med design nu :) 
 
 

nu är de lungt

yes nu startar jag igen haha wooow en dag utan bloggning :P nejmen jaja , har inte hänt så jättemycket skrivit med massa sköna folk på fejjan så man glömt allt skit love to u guys , va också i stalelt idag och träffa min prinsessa , red lite , mamma va med , men vi märkte att hon inte va så fräsch då hon va otroligt seg och så kändes hon jättekonstig i galoppen så , men vi får hoppas att de inte är nåt speciellt , annars är de lungt :) Imorgon väntas en dag på hamre , ska fota millan och harry som ska tävla så de är bara att hoppa upp ur sängen vid sju :D men de är gött , älskar att va på tävlingar ;) haha , men nu ska jag fortsätta här , vi hörs imorgon pusssN!

förlåt

Men det kommer inte bli nån bloggning idag då jag fick det värsta smset imorse av den personen som jag skrivit om i vissa lägen som fick mej att hata allt och det värsta är jag inte kommer att få träffa min ponny heller FUCK LIFE ! bråkar med min alllrabästavän hon som va som min andra halva serrrriöööst kan livet bli värre , joja om jag inte fick ha min ponny ! nemen sätter PUNKT. här innan jag ballar ur TOTALT kommer tillbaka när jag känner fört lägger ut på fejjan då HEJDÅ!

hallojj!

Igår så va de först skolan sen drog jag och ida hem till mej käka och lite sånt , drog sen tillbaka till skolan vid halv sex då de va öppet hus så de blev ingen ridning eller stall så mamma tog stallet :D de kommer hon göra på torsdag också då de är öppet hus igen gör knappt nånting och får en heldag ledigt av de  ,sköööönt! Idag blir det barbacka på milla drar hem till ida efter skolan och käkar och åker sen vidare till stallet :) men nu ska jag chilla med livet till nästa lektion höres senare sen!

Jag vill gå runt såhär i stallet!

fast ridbyxorna i svart.. 
 
Sakerna kommer från:
 
www.horsemeup.se

bio outfit!


i väntan på bio

Hej på er! har precis käkat pomme och fläskfile MuMs! livet leker lite halv trött sådär sov ca 3-4 timmar inatt ;) hej här sover vi ordentligent , nejmen de va mitt egna val att ligga och kolla på portkod 1321 sjuukt bra serie som man verkligen fasta för , låg också och smsa en del ;) Millan och Ida hämar upp mej om ca 40 min , då drar vi ner på bio gööött va ett tag sen jag överhuvudettaget kom hemifrån haha , hemkär :D Nejmen nu ska jag ta och fixa mej och dunka musik och piggna till , vi hörs!
 

Milla vill faktiskt ha..

 
 
Sakerna kommer från:
 
www.hooks.se
www.horsemeup.se

Nu ska det trimmas !!


snälla tomten , jag vill gå runt såhär!

 
Alla saker kommer från:
 
www.nelly.com
www.ginatricot.com
www.bikbok.com
www.stylebytyra.se
 

;)


häst inlägg! (y)

som inlägget innan , har jag haft en "skadad" häst. Nejmen hon blev skodd i tisdags och i onsdags lyckades hon trampa på sej själv duktig som hon är , så longera henne bara och det syntes inget så det va sköönt! I torsdags kände jag bara lite på henne och hon visa ingenting och kändes sjukt fräsh och fin! igår när mamma följde med ut för att kolla på benet för att hålla koll på det så har hon lyckats trampa  på sej själv fram också -.- Men fixa det bara och sen så red jag och ordentligt på henne och hon va riktigt mega fin :D  Idag va det dressyrträning första gången gick skiiiiiiiitbraaaa , gasssh va nöjd jag är hade grym träningsvärk i magen men bet ihop och red så gott jag kunde , och träna mycket på volter och sånt och låta henne säka stödet inte att jag ska rida ner henne och hon va otroligt mjuk och fin i slutet och sökte sej själv ner Marre (dressyrtränaren) va GRYM! rikigt lärorikt och lärde mej myyycke på 45min. 
 
yes! imorgon har jag stalljour så det är upp tidigt och släppa ut dom sen åker jag hem käkar frukost och tar det lite lungt sen åker jag ut igen vid elva och fixar allt och drar sen på bio kvart i sju :) 
jaja , vi hörs imorn !

Lördag 17 November

HejPåEr! 
 
Sitter och kollar på Så Mycket Bättre just nu , bloggen har stått stilla ett par dagar , då jag inte har haft orken till att logga in och skriva om massa trams , haha! Nejmen , har inte haft nån lust alls att blogga så har helt enkelt inte gjort det. På 2-3 dar? har jag vart i skolan fixat en redovisning skrattat en del , slösat bort nästan en hundring på godis och läsk , hehe oppps! + en "skadad" häst. Men det skriver jag i ett "häst" inlägg , annars har det inte hänt så mycket bara tagit det lungt :D imorgon taggar jag bio med andra familjen eller ja , Ida och Millan :) 
Funderar på att kanske fixa några tidsinställda imorgon men vi får se , jaja bye!
 

Emma A - Jido 11/11

 
Hoppas det finns nån du gillar :) 

Elin - Nobel 11/11

Hoppas du hitta nån du gilla :) 

Ebba - Dixie 11/11

fick bara en bild på er , hoppas den duger ! :)

Mobilbloggning

Min data va helt cp idag så lämna in den , hade sen inte tid att hämta den så den är kvar i skolan -.- aja sitter och kollar på tv nu ska snart gå ner och läsa lite i en bok vi ska redovisa imorgon!! Vi ska också ha skrivit en recension tills imorgon kul när jag inte ens har en data men får väl skriva på papper eller nåt. Milla blev skodd idag så hon hade sin vilodag idag istället :) nej men nu ska jag gå ner och lägga mej hörs imorgon!


Emma - Zelma 11/11

 
Bildkvallen suger på vissa , men ni ser väl att det är en häst och ryttare? 
 
Emma vill du att jag tar bort eller vill ha dom genom skype får du messa eller nåt! 
 
Godnatt alal föresten!

ETT WTF MOMENT!?


stallplaner

Orkar inte rabbla upp alla ridpass och sånt , kommer inte ens ihåg men jaja.
 Men veckoplanen för milla ser ut såhär.
 
Måndag: Lektion , dressyr?
Tisdag: Jogga henne.
Onsdag: vila? barbacka?
Torsdag: barbacka? Vila?
Fredag: känna på henne , eller ja , jogga henne.
Lördag: Dressyrträning på min hopponny , kan bli spännande ;) ska kolla om nån kan filma.
Söndag: Jogga henne.
 
Så blir det nog :P haha , ja men vi hörs!

@ skolan

tjeeenare!
Sitter just nu i skolan och chillar , va helt död igårkväll somna rätt tidigt endå för att va mej ;) haha runt typ halv tolv.. Sorry pappa! :D iallfall , sov 4 timmar natten mellan lördag och söndag , upp kl sju ut till stallet , hem och kasta  i mej  frukost och sen till stallet igen fota E*3 hahaha , nejmen fota Emma O, Emma A och Elin finfina häsar/ponnys , fixa sen det mesta med milla , mocka och red , red bara lite barbacka gick hyffsat bra men måste rida mer då min balans är åt HELVETE! mamma kom sen ut med tacos till mej , så kasta i mej de på 5 min , kändes som jag skulle spy efter , sen va de bara att börja fixa allt med ridskolan , en kvart mellan varje grej släppa ut zally och zara och borsta och sadla ridskolehästar + hinna fixa min egna ponny , iallafall va klar vid halv fem då hämta mammi upp mej så åkte vi fort till maxi och handla en tårta och jag köpte ett armband , hem och vid typ kvart över sex , till kvart över nio träffa jag en person , mycket snack och sånt :) riktigt bra avslut på en rätt nice helg!
 
veckans plan ser ut såhär:
 
Måndag: Skolan , stallet
Tisdag: Skolan , stallet/stalljour , träffa nån ?
onsdag: Skolan, stallet
Torsdag: Skolan , stallet
Fredag: Skolan , stallet , myskväll.
Lördag: soooova , stallet , träffa nån ?
Söndag , stalljour , träffa nån ?
 
Vi hörs !

okej så nu ska jag försöka!

Har inte hänt så jättemycket dom senaste dagarna , de gamla vanliga typ skolan hem stallet hem sova.
tisdags , va jag iväg på kvällen mellan typ 7 och 9 mycket skratt , ojojoj... 
Onsdags , skolan och stallet
torsdags , va på gymnasiemässa eller ja , jag va hos tandläkaren tidigt på morgonen och fick reda på att jag har en grop i tanden så ska inte äta så mycket godis ;) men va va de första man gjorde på gymnasiemässan? jo käka godis , TUMMEN UPP PÅ DEN!! Milla fick vila då jag frös arslet av mej.
Fredags , skolan hade beeptest eller vafan man säger , klara mej till typ 5an sen fick jag ont i halsen och ner till hjärtat så la av , men kände att jag skulle kunnat klara mej längre , trist men så är livet , hälsa före betyg :/ red lätt barbacka på henne.
Lördags , sov konstigt under fredagskvällen/natten , låg i min soffa och kolla på datan/tv:en , kan koppla ihop dom så har svårt för vad jag ska säga , iallfall sov lite från och till och vakna till och svara min pappa som försökte få tag på mej vid elva :P la mej och kolla på film vakna sen halv två och gick och fixa mej och gick och la mej , vakna sen halv elva på morgonen , ooops ;) åkte till stallet vid ett och hoppa milla litet , sockerbitar , kombination och volt gick hyfsat! sen hem och la mej i ett bad mellan kvart i tio och kvart i tolv. och ska snart sova , heldag i stallet imorn :D stalljour så mamma och jag rör oss utåt vid sju eller nåt , ska sen fota Emma O och Emma A vid tio till elva och ska sen hjälpa Sofia i stallet mellan två och fyra och sen kanske jag hittar på nåt efter de ;) 
 
Nu kör vi igen , yesyes!

Nu ska jag vidare på äventyr vi hörs imorn!


innan jag lägger huvudet på kudden

Kom hem från stallet vid typ halv tio tio , kommer icke ihåg :) fick skjuts av millan och ida extra familjen :D hihi , kollat på tv , käkat , fikat , duschat och sms:at sen dess. 
Första skoldagen idag usch säger jag bara. Efter de stallet , ridningen fick väl bra, skriver mer imorn eller på onsdag får se. 
Imorgon på morgonen är de luciaträning i skolan så måste va pigg och alert , slutar typ halv tolv imorn , efter de drar jag hem och stallet så fort som möjligt har intagningsdag imorn så fixar allt först och sånt , då jag eventuellt har andra planer på kvällen ;) 
nej nu ska jag sova natti!

måndag 5 november

halo!
Sitter just nu i mitt kök och gör nada , jo ja käkar WOW!  Har innan det bakat en kladdkaka och gjort chokladbollar. Duktig! men jag tror jag har failat med allt XD haha , jaja. Ska snart bege mej till stallet ska fixa lite med skåp då en tjej i stallet är utan skåp så jag ska fixa de ;) :D snäll som jag är , idag är de "hoppning" eller upphöjda bommar , få se hur de går :) 
nu ska jag fortsätta äta!

Full Rulle!

Tjena , vakna för typ kanske 1 och en halvtimme sen , käkat frukost och chillat , ska snart byta om för att åka till åsby med familjen dom har börjat med tomtar och sånt och min mamma är galen i sånt. Ojoj , nu måste jag byta om innan dom dödar mej , vi hörs!

lördag 3 november

sitter nerburad i fåtöljen med en brasa framför mej. MYS! mamma plockar fram lite paj också , åhhhh. Kommer rulla fram snart , iallfall , mamma väckte mej runt nio imorse käka frukost och åkte sen till stallet , longera henne idag istället i cirka 20 min. och de gick super för att vara andra gången. Åkte sen hem och bytte om käka lite smörgåstårta och blev sen hämtad av Maria och åkte till leos lekland , fyfan va mycket barn och skrik fick huvudvärk efter ca 15 min men de gick. Blev lite kaos sen efter hehe , åkte till stallet oplanerat bara frö att frödriva tiden och sen till coop HAHA fyfan höll på och dö av garv , en skåning som försöker sej på ghettostyle INGEN bra kombo.. HAHA! åkte sen och tanka och däremellan dunka musik , riktigt nice , käkat på kvällen åkt förbi stallet och lämnat morötter och pussat ponnyn godnatt. Snackat i telefonen också log hela tiden :)
Nej nu ska jag fortsätta skriva med my om ridning och magmuskler ;) ja en vanlig konversation mellan henne och mej.
ehe , efterbliven.se?
 

Ridpasset 2/11

Red dressyr i ridhuset!
Gick sådär i början träna mycket på mej själv och att hon ska lyssna på mej , mina skänkar och min röst, red MYCKET utan stigbyglar på slutet för att komma åt henne och hon va så otroligt superfin i slutet synd att det inte fanns nån som kunde filma men sånt är livet , mycket volter , skänkelvikningar , serpentiner och andra olika övningar gjorde jag fick använda spöt LÄTT tre gånger för att hon skulle förstå och uppmärksamma att jag gör nåt. Behöve inte ens nudda henne utan bara touscha lite vid mitt stövelskaft så reagera hon. 
Men som sagt hon vart sååå fin i slutet , imorn blir det en prommis eller en barbackatur på ca 20-30 min. 

Fredag 2 november

snabbt nu , åkte till stallet vid tolv ungefär , mamma hämta upp mej bilresan tar cirka 15 minuter (va tvungen att åka förbi en anläggning innan vi åkte till stallet) iallfall , vi hann kanske prata ca , 2 minuter , annars ringde hennes telefon och blablabla , menmen är hon nöjd och glad är jag nöjd och glad. Kom till stallet och de va ju tävling så prata lite med Sara och hennes fjordi och gick sen ner till ridhuset och kolla på prisutdelningen Grattis Elin!! grymt gjort med en dressyrhäst ;) haha, gick sen in och fixa allt och hämta in henne och red. Gick mycket bättre än igår men skriver mer detaljerat i ett annat inlägg. Stog sen efter de och rykta henne lääänge och mös riktigt skönt och va i stallet när ingen annan är där! lungt och tyst, blev hämtad vid typ fyra eller nåt :P köpte donken och satte mej och trixa med designen som jag gjort hela kvällen , va inte ens med när vi fixa vår pumpa (som är tradition typ.) jaja , jag satt i soffan iallfall i vardagsrummet och inte soffan i mitt rum så de är ett + ;) hehe , annars inte gjort så mycket. Ska lägga mej och kolla på film nu , förortsungar tror jag sett den förut men vi får se , mamma väcker mej imorn vid halv nio nio och skjutsar mej till stallet därefter nån gång , halv två tror jag de va ska jag med maria och min syrra till leos lekland skoj skoj , nejmen de kan nog bli mycket skratt när man är med maria hon är ju lixom 25 typ och förstår sig på mej och massa så de kan nog bli lite snacka om boys och annat ;) hihi , nejmen nu ska jag kolla film vi hörs imorn!

nytt!

För en gångs skull vart jag nöjd ;) det här är lite mer min stil (just nu).
 
före:
 
efter:
 
yep , yep , vad tycks ? :D

fixar nytt!

Håller på med design och header just nu , så kommer va lite avvaktande eller vad man säger :P men de är ni väl vana vid? skriver mer sen ska fortsätta och trixa nu som jag gjort sen jag kom hem vid fyra , okej jag käka fort men sen , nej nu ska jag fortsätta puuuss!

ska man säga fredag eller torsdag?

ska man säga igår eller idag? hmm... funderingar.
 
jaja , va ju med memlan i onsdags, även om hon va sjuk ;) haha , bad gurl :D nejdå , men hon va förkyld och hade tydligen feber också , märkte vi sen :P hehe , vi bara chilla , snacka , lyssna på musik och fixa lite med emilias design men kom ingenstan ;) Milla fick vila den dan.
 
idag, igår eller vad man säger torsdags säger vi , gick upp vid kanske fem över tio då desperate housewives är typ kvart över eller nåt ? kommer aldrig ihåg haha,, efter de gick jag ner och tog egopics ;) mamma hämta mej vid typ 5 över ett , åkte till stallet , hade planerat ett dressyrpass , men icke då de stog hinder i ridhuset för att det är hopptävling imorgon. ( Har fått höra några utklädningar idag , haha, de ska bli kul och se bilder sen ;) ) kände bara på henne och hon va fruktansvärt dryg , tog inte skänkeln , va sjuuuukt seg och bara dryg och okencentrerad , kan va för att de stog hinder och hon är ju en hopphäst och så sitter jag där och ba , nej milla nu ska du bli dressyrponny (även om jag "hatar" dressyr) men imorgon då jävlar då tänker jag fanimej INTE ge mej vi SKA köra ett rejält dressyrpass , ska även prova ha spö på henne och se hur hon reagerar ;) spännande spännande. Planerade också lite i stallet att jag skulle gått på bio med ida och millan idag/igår, men de blev inget :) 
 
nej nu ska jag "sova" sista dagen på lovet imorn/idag de har gått sjuuuuuukt fort även om jag inte gjort ett skit. jaja , godnatt!
en bild från idag, även min nya pb på fb ;)