stylebytyra.se

 
Behöver jag ens säga nåt? nej dåså.

Rosa outfit!

Kläder man skulle kunna dö för! allt är bara Perfekt.
 
allt är från zalando.se

Svart outfit!

ge mej ! dör ju så snyggt! 
 
Allt är från zalando.se

okej , nu är de lungt!

haha orkade inte va ifrån bloggen så länge, bloggen är min dagbok , ni får veta! ni har de bättre än min mamma ;) nerrå min mamma och pappa har det bäst, dom får veta ALLT! nästan.. okej nu släpper jag de.
 
behöver träffa nån imorn och det blir memlan (Emilia) går upp lite tidigt kanske , vill ta lite egobilder ;) haha, memlan hör av sej runt elva tolv. Riktigt härligt och träffas och snacka , länge sen. Ska också fixa hennes blogg , så hon får lite blogginspiration kanske ;) 
 
Fixat tre inställda inlägg imorn med kläder.
vi hörs! Peace out.
 

Milla och jag 28/10

 
Är HELT in love med shabraket , mumma!

BAM och jag va på noll.

Ingen mer uppdate idag , får se när jag är tillbaka , ska ut till min bästa pärla nu.


gårdagens ridpass 29/10

Dressyr va det. 
Red först fram dom och försökte få henne mjuk och fin och de vart hon efter ett tag , släppte sen stigbyglarna och jobba dom på bågar , då vart hon riktigt fin och tog ett bra stöd! gjorde likadant i trav , gjorde sen bakdelsvändningar och trava utan stigbyglar i lätt sits och fyfan vilken kramp jag har i låren och i magen idag , har också blåmärken på innerlåren , men de va det värt för hon vart jäkligt fin i slutet! 
Är super nöjd över ridpasset!
min fina sessa!

godmorgon kanske är fel ord men god middag?

Vakna vid fem över tio exakt. Läste ett sms , som fick mej att gråta ( inget negativt , possitivt ) svara LÅNGT på det. Känns skönt att släppa känslorna ibland , och berätta exakt vad man tycker och känner. Iallfall , tog en lååång dusch efter de på hög värme. käka en bra och stor frukost , gick med vovven , så nu är jag igång! Tisdag , nu kör vi! Har veckojour i stallet idag , vilket betyder att alla hästar i stallet ska tas in av mej och ida innan kl. 16.00 , så ida och hennes syrra kommer och hämtar upp mej vid två eller nåt sånt tror jag :P vi ska höras iallfall. Annars händer inget speciellt idag. 
 
har lite saker som ska göras iallfall:
 
* putsa tränset NOGA.
* städa mitt rum ( om jag hinner ) 
* kolla öppet hus för gymnasium
* fixa mat
* lägga upp bilderna på mej och milla
* skriva om gårdagens ridpass
 
 
wiho... Imorgon funderar jag starkt på att ta nya bilder ;) Ego som man är , men kan va ganska sjysst att ta nya bilder , de tråkiga är väl att jag inte har nåt stativ , men har önskat mej till julen så man kan ju alltid hoppats , så mamma och pappa om ni läser , ett stativ är VERKLIGEN nåt jag behöver :D 
Nej nu ska jag putsa tränset så de är klart!

min helg

Sry för bad update men sånt är livet! Har inte orkat bloggat eller mitt internet har cpat sig så de har inte gått den har bara laddat typ, och mitt internet på telefonen har lagt av även om dom sa att de va fri surf. men skriver lite snabbt om min helg.
 
Fredags , hände inget annat än skolan och sen stallet , va bara hemma och mös.
 
Lördags , slappade på morgonen åtke till stallet vid två , halv tre hämta upp Ida och så åkte vi ut , åkte hem igen vid typ åtta :P sega tjejer.se ;)
 
Igår (söndags) , väcktes av emilia vid fem i tio , för henne va den fem i elva då hon glömt ställa tillbaka klockan käka frukost och sen kom hon hit vid typ tolv eller nåt :P åkte till stallet nästan på en gång då hon ville fota mej och milla och inte säger man nej då ;) åkte hem vid sex tror jag :P och käka , fika och lite sånt snacka sen ett tag och en skjutsa vi hem henne vid typ kvart i åtta eller nåt :)
 
idag , slappdag , en riktig höst/vinter dag usch hatar de mörkt och kallt BLÄ! vakna av ett sms av becca om jag skulle på lovskola , men nejdå de ska jag inte :D fyfan va gött me höstlov! har inget direkt planerat , riktigt skönt funderar dock på att skicka iväg lite sms till några personer som skulle va rätt roligt att träffa ;) nej nu ska jag ta och se om jag kan få med mej vovven ut och gå och sen tror jag att jag ska baka nåt , blir väl de vanliga chokladbollar och kladdkaka :) 
 
vi hörs väl ikväll eller imorn.

Skuuulan

tjaaaa , sitter i skolan just nu på franskan haha , har vikarie och det är ju skiiiitbra att hon kan franska också... bloggade inge mer igår då jag inte va på humör och va fett depp för en sak. Men men , shit happens but life goes  on, right? nu ska jag NJUTA och ha så JÄKLA kul på höslovet! taggar som fan , ba få va med gött folk hela veckan :D ta stallet på morgon eller kvällen och sen bara ha massa gött folk. Nej nu ska jag fortsätta med att sjunga opera med becca  , hehe , bilder får ni sen på vad jag köpte med mammi har äntligen fått in dom på datan ;) 
puss på er!

S.I.C.K.

yep. Sjuk , frös som en dåre igårkväll och mådde illa , kallsvettats hela natten och knappt sovit nånting , vakna av klockan och frös och kallsvettades hade ont i huvet och magen , ringde mamma som sa att jag ska vara hemma då nästan alla här hemma är sjuka dock är det bara jag som är hemma just nu. Men mamma tyckte de va bäst då jag inte vart 100% dom senaste dagarna. Så nu kollar jag på film på datan och försöker bestämma mej om jag ska ha täcke eller inte -.- skiiiiitdrygt! ska snart gå en promenad med hunden ,åhhhh orkar inte men men , har inget val , få se om jag drar till stallet sen tror de om huvet och magen vill släppa. Nej nu ska jag väl ta och gå med vovven och sen fixa nån mat och ta en ipren. Vi hörs!
↑just nu.

gårdagens ridpass 23/10

Gjorde en lite "allt-i-ett" ridpass , börja med att rida ut då de va ett sånt suuuuuperfint höst väder , de värsta va att de va sjuuukligt blött och äckligt i backen. Red en traktorväg och trava henne lite , red sen tillbaka och börja jobba henne, kom inte åt henne sådär superbra , då hon har en sadelgjordstunnel som tar min plats för skänkeln. Så tog av sadeln och red henne barbacka istället och jävlar vad jag fick jobba! och min kondis är inte den bästa!! märks att hon har kommit ifrån arbetet ett tag så när jag väl satte mej ner JOBBA henne vart hon lite småttsur på mej och små reste sej gullen.när jag endå va själv i ridhuset passa jag på att träna lite NH på henne , sprang så hon trava efter mej och lite sånt :) höll på med det ett tag tills både hon och jag tröttna :P 

bilder och massa sånt snart...

Hade ingen tid igår till datan , fullt upp från morgon till kväll. 
Skolan som vanligt rätt seg , såg en "konsert" från en gymnasieskola snygga pöjkar va där ;) hehe... Jaja , efter de åkte jag hem och tog en macka och åkte sen till stallet. Från stallet till Erikslund och shoppa lite hann inte så mycket då vi kom dit vid typ sex halv sju och dom stängde åtta , gick in i tre butiker , hitta 1 bh , 3 trosor , 1 mascara och ett nagellack , bilder kommer snart , ska bara få över dom på datan :P tog också kort på dom saker  jag fick av pappsen och bonusmamman. 
vi hörs senare!
haha jag vet ,, du komemr hata mej! men PUSS!

nu tar jag självmord

...
 
HAHA nej så lätt blir ni inte av med mej ;) 
Nej jag ska faktiskt kolla på Paranormal Activity 2 såhär fem över halv elva på kvällen, vadå dum? jaja,, YOLO typ ;) för er som är efter. YOLO betyder typ You Only Live Once. HAHA fan vilken humor jag har asså! Nej godnatt , eller ha det bra eller nåt , jaja PUSS!

Hästinlägg

min mamma hade Milla i helgen suupersnällt!
i söndags/igår red jag henne MYCKET galopp och jobba in med baken mot väggen då hon gärna skjuter in den till mitten. och sen lite lösgörande. 
Hade lektion på henne idag , jobba med bakdelsvändningar kändes helt okej , hon va riktigt seg för arbetet och ville inte i början utan gick bara runt men efter mycket tjat och Maria (ridläraren) satt upp , så gick det bra.
 
har inte så mycket mer att skriva än det :P haha , förutom att hon börjar bli en riktig björn nu MYCKET päls har hon lagt på sig. 
 
Okej "ridschemat" för vecka 42? ser ut såhär.
 
Måndag: Lektion.
Tisdag: Dressyr. Då jävlar ska jag fanimej jobba också ska ha tärningsvärk i magen på onsdag.
Onsdag: Jogga lite på ganska långa tyglar och bara känna på henne.
Torsdag: Vila , om inte mamma tar henne.
Fredag: hoppning? tempoväxlingar.
Söndag: hoppning? tempoväxlingar.
 
Har skrivit samma på lördag och söndag , för jag inte vet vad jag ska göra , ska försöka få med mej mamma ut så hon kan hjälpa mej med hoppningen.
min finfina ponny jag älskar dig.♥
 

JAG LEVER!

Wihooo jag dog inte av slenderman ;) nejdå , men ah. 
Gjorde ingenting i söndags bara tog det lungt. mös med familjen , prova lite kläder som jag fick av världens bästa bonusmamma och världens bästa pappa! tack bästa underbaraste ni!♥ Åkte hem och sen till stallet.
Idag har det bara vart skola , fick gå hem tidigare men fick då en uppgift som ska vara inne nån gång :P har ingen aning om när men det blir skitbra! ;) annars har det inte hänt ett skit.
 
har märkt föresten att även om ni inte bryr er så är de superbra för mej att göra såna här "scheman" på min blogg typ som jag kommer göra nu , så ni som inte vill läsa de , vi hörs , puss!
 
Måndag: skola , stallet.
Tisdag: skola , stallet , shoppa på erikslund/hööks.
Onsdag: skola , stallet , barnvakt.
Torsdag: skola , stallet? / träffa nån?
Fredag: skola , stallet , träffa nån/några?
Lördag: slappa , stallet , träffa nån/några?
söndag: slappa , stallet , träffa nån/några?
 
Favorit bilden från öland , ida är mästerfotografen men min fot står för bilden ;) 

skriver ett sista inlägg innan jag dör...

Okej kanske inte allvarligt men , haha , sitter just nu brevid syrran och laddar ner slender man :S hehe, jaja , nej nu ska vi köra! om jag dör? Jag älskar er mina friendos!

Mot staden

Okej nu låter de som vi bor på värsta landet men nejdå. Är påväg mot city för en fika med pappsen brorsan och min faster MYS! Har bara slappar idag och glömt allt som finns i Västerås. Okej inte allt menmen skitsamma , vi hörs!


sååå!

bloggade inget igår då ALLT va kaos.. Vill glömma gårdagen. vi stryker ett sträck över torsdagen.

okej nudå?
Kom hem från skolan för kasnke typ 40 minuter sen , fixat mej en kopp varm choklad för min hals :( halsen är lite bättre iallfall nu är det näsan kvar. Åker till stallet när mamma kommer hem vilket är om en kvart. Jag rider medans hon mockar tror jag blir nog inte så mycket och länge. Vi ska vara klara innan halv sex då bilen rullar mot hjälmaresund ;) möter upp pappsen och sen vidare mot norrköping , kan säga att det är super skönt att göra så , får umgås en exta timme med BARA mammsen och en extra timme med BARA pappsen innan + att dom är vänner. Riktigt gött, nej nu ska jag väl ta och gå och byta om :D ni får nog nöja er med kanske några kassa telefonbloggningar idag ;) och helgen ! :D eller vi får se ;) 
take me back...♥

Dagens ridpass då 17/10

Började med att försöka jobba henne i traven tänka på min hand och massa sånt. Gick sen vidare till trmpoväxlingar och att hon skulle lyssna på mej direkt inte en sekund senare, efter de vart hon super och jag körde galopp på henne försökte få henne stadig och lyssna på mej korta och länga och massa sånt , satt sen av för att fixa ett litet hinder på en volt och kom på de. Och då kan jag verkligen säga att jag har en läromästare hon fixar Verkligen allt även om jag inte rider ända fram och släppte stödet så hoppa hon :D min lilla ponny!! Hoppa sen av och plocka bort allt och träna sen lite NH :)


Kaaaallllt

Asså seriöst de är ju svinkallt?
Kom nyss hem från stallet haft stallmöte haha men jag och Elin red medans alla andra snackade. Gick super , fixar det i ett annat inlägg. Ska hoppa in i en dusch och sen fixa en kopp te då min hals dödar mej :( jaja puss sålänge!!


onsdag 17 oktober

Sitter i skolan just nu. 
Bloggade inget igår då jag icke orkade , men millas ägare kom och hämta upp mej så åkte vi till stallet vid typ halv ett. Fixa allting och sånt gick sen ner i ridhuset och jobba henne fick myyyycket tips som jag verkligen ska träna på. bla, mina händer och utmana mej själv. Iallfall fick skjuss hem sen vid fyra av henne suuuper snällt! Kom hem och städa på rummet och satte mej och plugga , åt mat och plugga. Så nu är jag ÄNTLIGEN klar med NO:n och massa annat. Gick sen upp till mammsen och försökte snacka med henne och imorgon men det gick sådär... Jaja , de är fixat nu , väntar bara på svar ;) Kvällen slutade sämst iallfall somna gråtandes inlindad i täcket med musik i öronen och massa annat.. JAJA YOLO typ? neeh.
Nej nu ska jag fortsätta med ingenting vi hööörs!
Bara 2 dar tills jag får träffa världens, bästastee , saknaste , underbara , gulligaste!! ♥
 

Dagens outfit och låt

mitt öga är CP vet och har sagt det förut.
 
 

ridpasset 15/10

hade markarbete/hoppning , känns som att milla och jag börjar hitta varandra mer och mer i hoppningen vilket är OTROLIGT skönt då de är nåt som vi båda älskar :D Hon va super fin inte suuper pigg men bra fram och lyssna super på mej och inte drog , om inte jag lät henne ;) 
Har inte mer att säga förutom att det va sjukt synd att ingen filma då det gick super!! 
 
Försökte mej på en ritning :) Det röda är där vi börja och rosa slutet , gjorde det åt andra hållet sen också :D
 
Kan skriva Ridschemat för veckan när jag ändå är igång :) 
 
Måndag: Markarbete/hoppning , lektion.
Tisdag: Dressyr.
Onsdag: Hoppning på volter.
Torsdag: Vila eller longering får mamma välja.
Fredag: Joggas.
Lördag: Vila eller longering?
Söndag: Joggas.

förklaring på igår ..

okej bloggade ju inget igår , Pga , jag va på strömsholmstävlingarna mellan typ 12 halv ett till typ halv sju eller nåt sånt :P åkte hem käka och åkte till stallet. 
Okej , millan och ida hämtade upp mej runt 12 nånting åkte sen och hämta upp emms (bara för att hon skrev natts ;) ) åkte sen vidare till Strömsholm och kolla på hoppningen , gick till tävlingstallet och skratta och massa sånt XD haha fyfan va sjukt det va , men otroligt skönt att släppa allt runt om och bara få va med härligt folk , love to u girls!♥ 
Idag då , skolan som vanligt och sen stallet , skriver om ridpasset snart , såfort jag skrivit klart det här.
Resten av veckan ser ut såhär:
 
Måndag: Skolan , stallet , lektion.
Tisdag: Skolan , slutar halv tolv direkt till stallet sen kommer EV , Millas ägare och hjälper och ger lite tips.
Onsdag: Skolan hem och plugga , stallet "möte" halv åtta i stallet. + packa.
Torsdag: Skolan , mamma tar milla så jag kan umgås med gött "folk" ;) 
Fredag: Skolan , stallet , åka till pappsen
Lördag: Pappsen
Söndag: Pappsen hem , stallet.
 
Fullt upp men tummen upp på det ! ÄLSKAR när det händer grejer ;) 
tagen av mej , place Mitt älskade Öland.
 

Planer planer planer

Helllloooooo , kom hem vid typ sju eller nåt. Inte gjort så mycket bara slappat , longera ju Milla idag gick hyfsat för att vara första gången fick hjälp av både Ida och mamma :p , imorgon följer jag med Ida , Millan och Emma tror jag skulle med också , till Strömsholm då det är tävlingar :) super schyst att jag får följa med bästa ni , annars skulle jag vart hemma och dött typ. Nu ska käka macka och kolla på tv hörs !!


Ute på äventyr

Okej kanske inte riktigt men jaja.
Är rätt sliten idag ,har ingen anning varför , jag bara är det ont i knät har jag också som fan. Åker just nu bil med mammsen om nån anteckna ? Vi har vart på chilli och köpt en lampa till mitt skrivbord och ska nu till filmkedjan för att hämta upp en film vi har beställt Johan Falk med världens snyggaste person Joel kinnaman , och sen in och köpa godis :D och sen stallet fort longerar Milla lätt idag :) puss på er!!


hoppträningen 12/10


Film hoppträning 12/10

 
 
Och ja , jag vet att det ser jätteroligt ut med 2 olika filmkvaliteer , men det va för att jag sa till mamma att filma med telefonen och ida lite med kameran.

hoppträningen 12/10

övning 1 och 2 , jobbade på volterna i galopp bara hitta ett tempo typ.
Övning 3 och 4 , bara hitta tempo och rytmen i studsen.
Övning 5 och 6 , få in 3 galoppsprång mellan "in hoppet" , studsen och "ut hoppet" och sen snett igenom för att komma på det sista.
Övning 7 , hoppa snett igenom , sakta av till skritt ca, 3-4 steg fatta galopp och snett igenom. Det rosa är vart det skulle vara skritt , fyrkanten är för en kon som stog där som vi skulle runda och veta på ett ungeäfr vart det skulle vara skritt.
 
Hoppas ni nöjde er med det , och jag vet att jag är en jävel på att rita ;) 

dagens outfit och låt

sisådär tjugo i ett på natten ;)
 
Byxor-Gina Tricot|Tröja-Gina Tricot|halstub? halsduk?-Vero Moda|
 
 

hoooooooommmmeeeee!

Okej vart de i typ 2 och en halvtimme men kollat på tv och lite.
Hoppträningen gick Okej , inte bra och innte dåligt. Utan Okej. Milla och jag körde på flygövning , Emma och Zelma körde på dansövning och Melina och Dess körde på Motorcykelsövning hehe.. Som sagt inte den vanligaste hoppträningen. Skriver mer sen i ett "detaljerat" inlägg.
Sitter och fixar , film , redigerar bilder , fixar bild från övningar , lyssnar musika OCH smsar. Jag borde få Nobelpriset. Okej nu flyger jag iväg med inlägget. 
Har föresten haft världens onyttigaste dag idag. Kebab till lunch , gick sen in och köpte choklad grejs 2 för 10 lixom ;) hem vänta på mamma åkte till stallet och tog in milla , hem och käka donken och sen träning. Ska leva på vatten och bröd nu ;) 
Nej nu ska jag fortsätta.
Fastnar inte på bild idag.

Millas och Min första hopptävling 14/9

klaga inte på ridningen eller nåt. första gången som sagt.
  

Innan jag säger Godnatt !

Inte vart min dag idag. Tappat telefonen 2gånger och bara allt har vart skit och sen är det siktkallt ute. Aja , krävde inget av Milla idag då vi ska hoppträna imorn , (försöker också hitta nån som kan fota oss!!) kände bara lite på henne, har precis redigerat en film från hopptävlingen för typ en månad sen ;) men men , den är påväg , slänger in en bild på mina skal också allt i ett lixom ;) men Godnatt !!


dagens outfit och låt

Byxor-Gina tricot|Tröja-Gina tricot|Armband-Grekland|
Vet att mitt ena öga ser Psykat ut men men.. Deal with it!
 

fullt upp!

Förlåt men har haft fullt upp + att när jag väl ska försöka att göra ett inlägg så har mitt internet på mobilen slutat funka!!
men men okej dagarna fortdå!
tisdags: Först skolan , sluta halv tolv ungefär va kvar till tolv på skolan. Hem , käka och sen hämta mamma upp mej vid typ kvart i ett åkte till stallet , red milla på en åttvolt med hjälp av bommar. Efter det hem fort bytte om åch åkte sen till erikslund och leta mobilskal , gick in på tre affärer innan jag bestämde mej :P lägger upp bild sen då den ligger på telefonen. Efter erikslund åkte jag hem till en person och va där från halv sju ungefär till halv tio. Hem och sen somna jag.
Igår: Skolan , elevens val hela dagen , åkte med mamma till stallet vid typ fyra halv fem? snälla mamma borsta medans jag mocka , fixa hö och vatten. Gick sen igenom täcken och jag sprang runt som en  tok och leta efter millas bh.. Hitta den sen i stallskåpet. Åkte hem och käka pizza hut. ÅHGUD , hade värsta dagen också , hann inte käka nån frukost på morgonen , eller jo 2 skedar fil , Maten i skolan såg ut som nån spytt upp så åt inget  , försökte få tag på mamma så jag kunde köpa pizza eller nåt men hon svara inte. F.U.C.K!
 
japp mina senaste dagar ;) 

Dagens outfit och låt

Hade samma igår
Tröja-HM|Byxor-Öland|Halsband-Öland|Armband-Grekland|Ring-Från pappa|
 

ONW

Påväg mot stallet nu sluta vid halv tolv. Efter stallet blir det erikslund med mamma och sen får vi se ;)


Hallojken!

Orkar inte rubriken..

Jaja, va ju först i skolan hade världens skönaste engelska lektion vi fick först prova på speeddejting och sen leka Simon says. Höll på att dö av garv. Efter de hem och plugga som en idiot så min hjärna är rätt slut just nu. Jobba ca.40 tal , lite mer cirka fyra - fem sidor. Sen till stallet och sen vart hemma sen åtta halv nio. Har nu bäddar ner mej i min soffa så vi får se blir väl här jag slaggar ;) nej nu ska jag ta och kolla film och smsa. Hörs imorn! Puss


dagens outfit och låt

Jeans- H&M|Tröja-Västervik|Armband-Grekland|Ring-Från pappa|
 

100 frågor och 88 svar

Personligt:
1. Ditt fullständiga namn? - Nathalie Yvonne Viola Karlsson ( jag hatar de.)
2. Korrekt ålder? - 15
3. Längd? - 159 typ
5. Smeknamn? - natta , blondie osv.
6. Vart bor du? - Västerås och Norrköping
7. Vad gör du på fritiden? - stallet är med kompisar
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - ingen aning
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - leendet och längden.
10. Vad är du mest nöjd med? - Ingen aning
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - ?
12. Vad vill du jobba som äldre? - asså först typ stylist eller nåt med hästar , sen utbilda mej och bli polis.
13. Hårfärg? -Blond
14. Ögonfärg? - Blåa
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Nej
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Nej
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Ganska mycket tror jag ;)
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Kläder
19. Någon vana? - ?
20. Lyckotal? - ingen aning , inget tror jag.
 
Specielltvänner/folk:
21. Vad heter din bästa vän? - Becca , Ida , Emilia , Ello
22. Hur många nära vänner har du? - Många
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - nej
24. Vet många personer vem du är? - ingen aning
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Jag vet väl inte 
26. När var du senast med någon kompis? - Iförrigår
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nej
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Emilia
29. Vem sov senast hos dig? - Emilia tror jag
 
Romantik:
30. Vill du ha ett förhållande? - Ja varför inte ?
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Spelar ingen roll men inte jätteäldre och inte jätteyngre.
32. Är du kär? - haha ehm.. jadu..
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - ja 
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - Jadå
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Jag vet väl inte
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Ganska 
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Ja
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Ja men de finns ingen där just nu.
39. I din klass? - Ja men inte just nu.
 
Från kram till sex:
40. Har du kramat motsatta könet? - Ja
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Haha ja
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Yes
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Ja
45. Har du pussat den du tycker om? - Ja men inte nu.
46. Har du pussat någon inför folk? - Ja
47. Kysst någon inför folk? - Ja
48. Hånglat inför folk? - Ja
49. Hur många har du hånglat med under en kväll? - 1
51. Vem är ditt bästa strul? -HAHAHAHA Hemligt.
52. Och vem är ditt senaste? - Det vill ni allt veta va? 
53. Ditt snyggaste hångel? - Ingen aning
54. Skäms du över att hångla inför folk? - nej
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - Nej
56. Haft sex överhuvudtaget? - Nej
57. Hur gammal var du första gången? - -
58. Hur gammal vill du vara första gången? - Spelar ingen roll
59. Blivit dumpad efter sex? - 
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Nej
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - ?
 
 
Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? - Spindlar , Ormar och småkryp
63. Har du någon allergi? - Nej
64. Vad tänker du på innan du somnar? - ojj , mycket.
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? Hur snygg den är och om den har god parfym :P
 
HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - Båda
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - Beror på humör
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - Båda två
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? -Ganska ofta 
 
HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? -
 
Vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - 13-
75. Vänskap eller förhållande? - båda
76. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - sorry men då blir det snyggaste killen och försöka att få bort sämst personlighet.
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - Underkläder
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - ?
 
Skulle du?
80. Kunna byta liv med någon? - Beror på vem
81. Isåfall vem då? - Kändis kanske
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Vet inte
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Nej
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? Vet inte 
85. Kunna sova ute på vintern? - Ja om jag fick ha typ 1000 täcken :D
86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - Nåt varmt
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Nej
 
Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - ?
89. Vad klär du dig i oftast? - Jeans och någon snygg tröja
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - Japp
91. Klär du dig dyrt? - Nej
92.Fashioncorestilen, Fjortisstilen, Bratstilen, Modestilen, Vanligt eller något annat? - Ingen aning
 
Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? - Nej
94. Kysst/strulat med någon? -No
95. Haft sex? - Nix
96. Fått en kram av en helt okänd? - Nej
97. Ringt någon? - japp
98. Blivit uppringd? - Japp
99. Funnit kärleken? - ?
100. Kollat på google? - Japp

7 oktober

Vakna för typ en timme sen eller nåt :P vet inte hur länge jag va vaken inatt , somna lite då och då men stängde ner datan vid halv sex i morse ;) 
Ida och hennes mamma hämtar upp mej  vid ett ungefär då åker vi till stallet , Milla kommer nog va skitpigg idag då hon har fått vila i två dagar i rad. Sen får vi se vart dagen leder ;)

Film

Sitter och kollar film nu med kusinen och syrran eller ja , kollar och kollar kan man ju diskutera ;) haha , ska till erikslund imorn igen för att mamma skulle handla nåt mer och då ska jag även kolla på skal till telefonen :)
Nu ska jag kolla på film innan dom typ..mördar mej?


Goodmorning!

Nu vankas de frulle med familjen sen stallet fort och fixa allt sen erikslund och sen till min moster !! Fullt upp med andra ord ;)


Godnatt!

Haft en underbar dag , börja med en ganska chill dag i skolan sen hem och till stallet snabbt och sen käkat gott ned mammsen för att hon fyller år , och sen avslutades den med att en person kom hit från nio till typ elva. Jag kommer sova gott inatt , nu ska jag fortsätta lyssna på musik och smsa hörs imorn!!


Min fredagskväll

Orkade inte sitta ner och lyssna på massa jobb snack.


dagens outfit och låt

 
Högmidjade jeans-Gina|Vitt baslinne-H&M|Kofta-H&M|Klocka-Ur och Penn|Armband-Grekland|halsband-Öland|Flätat skärp-H&M|Ringar- Olika.
 
 

Åååhfägäfmemfglrnwkflgne

FYFAN VA SUR JAG ÄR NU MAMMA TJATAR OM ATT JAG SKA LÄGGA MEJ I TID OCH NÄR JAG GÖR DE SÅ BÖRJAR DOM DAMMSUGA HELA KÄLLAREN!!! MAN BA WTF ARE U KIDDING ME? Asså åhhhhäfmgldödlwdöfkeldlflfkeldlgöwnsflf

GODNATT!!


4 oktober

Sitter just nu i soffan och väntar på att mammi ska komma så vi kan kolla på revenge. Kom hem från stallet vid åtta tror jag :p Milla fick ett rejält dressyrpass och hon va såååååå fin :D
Nej nu ska vi kolla på revenge !!


godmorgon på er!

okej vakna för kanske 1 timme och 20 minuter sen av att ida ringde och väckte mej och sa att hon va hos mej om 5 minuter. hon skulle komma halv nio men sov till det så då passa jag på at sova ännu längre ;) vi har en hemuppgift idag då vi ska intervjua en arbetsgivare om massa saker så , men vi ska också  passa på att plugga det sista och skriva klart massa saker som , CV , personligt brev , drömjobb. osv. Så uppdateringen kommer suga om jag inte slänger in nån mobilblogg. Annars hörs vi framöver! :D
Bli frisk snart...♥

Godnatt med er!

Kroppen skakar och ögonen går i kors. Min kropp e helt slut. Vi hörs imorn igen :)


Hej på er!

Har inte uppdaterat då jag har pluggar oavbrutet i ca 2timmar-.- tagit en paus nu för att åka och ta in ponnyn sen hem plugga lite till om jag hinner och käka sen ut igen :) men vi hörs sen ikväll!!


Godnatt<3

Ligger nerkrupen i min säng men min iPhone framför näsan som jag gjort resten av kvällen , men ska försöka sova nu. Pusss


Hejjjjsaaaaan!

bloggade inge i såndags och igår för att jag inte orkade :P Lattjej.se , nejmen va ju på kalas i söndags va kvar där till typ kvart i fyra eller nåt ? åkte sen till byggmax för att köpa lite stuff till källaren och sen till hööks då jag behövde nya stigläder (dom andra va kaos.) och sen köpte jag magic brush som har blivit min nya drog till hästen. sen hem och till stallet när jag kom hem på kvällen däcka jag på en gång ;) Igår så va de först skolan har temavecka om arbetsmaknaden , så går mellan 8.30-14.30 varje dag men slipper vanliga letioner iallfall. Red lektion på milla igår barbacka gick sådär bra i vissa lägen dåligt i andra va inte helt fokuserad menmen. Drar till stallet idag direkt efter skolan och skyndar mej milla får joggas i ca, 20 minuter eller nåt då jag har andra planer för dagen ;) får se om det blir nån mer bloggning annars hörs vi när vi hörs.