förlåt för den dåliga uppdateringen , men i'm back!

förlåt , men eftersom att jag inte har klarat skolan så bra så har jag fått lagt bloggen lite åt sidan , men nu är jag tillbaka ! inte så suuper mycket som har hänt dom senaste dagarna , elr jo.
Igår så var jag hos min lilla hemlighet för er (tror dock att ni snart kommer få reda på vad det är ) och provhoppade (en ledtråd)  och det gick så j****vla bra !! gaah känslan och jag hitta knappen på den och den gick super fint , hoppa super när jag väl jobba och håll tillbaka den , första gången va de inte så supersnyggt då jag skulle ha sex galoppsprång men fick fem ;) så ja. Men i slutet gick den som en gud!
Just nu sitter jag med hög musik i lurisarna och pluggar , har redan gjort 3 papper i no:n och nu är det bara matte kvar där jag ska göra fem sidor och sen tänker jag va duktig och gör alite sidor i boken också ;) godkänt här kommer jag !! ( hoppas jag) nej nu ska jag fortsätta , ville bara att ni skulle veta att jag lever.

BTW , statistiken har vart grym även om jag vart borta , big kisses and hugses to u !!

chillar

sitter just nu utanför träslöjden och väntar på att den ska börja , ska fortsätta med det jag håller på med , vilket jag inte vet XD bra minne (y) efter de drar jag hem städar rummet och kör hemma spa med ansiktsmask bad och hårinpakning :D nu börjar vi snart , bloggar mer när jag kommer hem !



Hissar och Dissar

Hissar:
Vädret , sjukt fint och varmt ( i vissa lägen).
håret , sjukt nöjd över de kort och snelugg , simpelt och snyggt!
mina vänner , som gör mina dagar till dom bästa och gör så man får ett skratt varje dag! ♥till er!
min lilla hemlighet för er ;)
Dissar:
vädret , i vissa lägen.
Skitsnack , seriöst vill folk än nåt så kom face 2 face och sitt inte och snacka och kolla på en.
killar, kan vara helt blåsta ibland.
mina betyg , kan inte dom röka på eller nåt så dom blir höga?.



just nu

sitter med min söta lillasyster som sover bredvid med sötnosen ! och så käkar jag clementiner och vindruvor mums! Skolan va väl helt okej gick relativt snabb :) och sen va de dans riktigt flumm vart de idag , men kämpade så gott jag kunde men i vissa lägen gick de inte riktigt. Fick också reda idag på att jag kanske måste gå på lovskola -.- KUL TYP , men mamma sa att om jag inte kan fixa skolan kan jag inte ha häst så nu jävlar ska de bli skärpning !! behöver inte sätta igång musik på datan kan fan sätta igång den på mobilen , annars hamnar jag bara på fb och allt blir fucked up.. Nej nu ska jag vänta på att mamma är klar i duschen så jag kan hoppa in och skölja av mej :) 



dagens outfit och låt!




ridpasset 27/3

Hade ior igår. Började med att vi red ut längst ån och skritta och trava för att få igång dom. Gick sen tillbaka till paddocken och galoppera och jobba dom , red på mittvolten och jobba med att dom skulle va inåtställda fem steg och utåtställda fem steg osv. Det gick jätte bra förutom att jag måste jobba med att slappna av och ha koll på han då han kan bli som en banan i halsen ibland. 
Men annars va det super han va otroligt fin och fram. Tyvärr inga bilder eller film.

bilden är ju inte ifrån igår då.

måndag och 6 dagar kvar :)

ja idag är det måndag segaste skoldagen trött som fan efter helgen och allt sånt och jobbiga lektioner , men ska stå ut , har också fått reda på att jag kanske måste gå i lovskola eftersom att det är lov nästa vecka och jag riskerar att få F i , kemi , fysik , och matte tror jag att de va , jaja efter skolan är det stallet ska rida ior ingen aning om vad vi ska göra :P ni får dagens outfit och låt när jag kommer hem för att jag inte hann imorse :( 
BtW De är 6 dagar kvar till lov ( eller 4 dagar om man räknar skoldagar ;) )



roligt.

fick superfina presenter pengar och en hårddisk typ :P har suttit skitlänge och försökt fatta hur den fungerar men får spel för att den inte gör de -.- annars tar jag de typ bara lungt kollar runt lite på sidor och sånt. har lite blggtorka , så har ingen aning om vad jag skriva så vill ni veta nåt så får ni gärna kommentera så ska jag försöka fixa de :) 



kalas hela dagen så bloggen kommer tyvärr ligga åt sidan

japp så är det , sitter nu i min op med nyfixade naglar , ska snart sätta igång lite musik och plattången för att försöka ge mej på och fixa mitt hår som dom fixade när jag klippte mej. hehe vi får se hur det går , men hon va så grym och visa hur jag ska göra och massa sånt :D nej nu ska jag börja fixa det tror jag , önska mej lycka till. 
Visar er kanske senare sen vad jag fick i present idag :D ihh , är supernervös inför vad jag får ! 



når mer och mer min dröm

hej alla fina läsare! sitter och lyysnar på musik just nu och försöker smälta allt som hänt idag. Gick upp halv åtta och drog iväg på ett äventyr gud vad skoj , när mer och mer mitt mål. Säger inte vad det är än , de får ni veta senare sen. Va där till tolv halv ett ungeför sen kom jag hen bytte om och sen så åkte jag med mamma ner på stan och köpte subway , sen hem och satte mej på min trapp i solen och bara tog de lungt , sen kom min mormor och morfar hit så vi fikade och lite sånt. Vet inte vad som händer nu och ikväll , men nåt hittar vi på kollar på bidler jag tagit idag kanske ;) sen ska vi väl bara umgås tror jag :D 
Nu ska jag ta och fixa med lite bilder på de jag köpte på stan.



dagen

va ju först i skolan , ingen nyhet , riktigt nice , kärlek till vädret så härligt att gå ut och sätta i solen och bara ta det lungt ! efter det åkte ju mamma och jag ner och fixa hår och ögonbryn riktigt härligt! så nu är man vårfräsch ;) sen gick jag in på gina för att köpa ett par solbrillor men hitta dom inte så gick vidare , så skulle mamma kolla på väska och då hitta jag typ såna solbrillor så då köpte jag dom där , och sen så gick jag in på cubus och köpte en bikini top :D
och sen har jag barac tagit de lungt typ taggar tills imorn ;) hihi. Måste gå upp halv åtta till och med herregud så det blir nog en tidig kväll... tror jag ;)
min sötaste ! 


före och efter bilder på mitt hår och mina ögonbryn

Ögonbrynen:
håret bakifrån:
luggen:
framifrån:
Vet att zoomen är konstig men det va inte så lätt va glada att ni får se det ;) mer bilder kommer sen från vad jag köpte.


fredag!

äntligen , känns det som , hehe nejdå! sitter på svenska lektionen nu skriver om författare , roligt.
ja ni vet nog vad som händer idag , för det har jag ju skrivit ut , ska också flörta med mamma för att se om vi kan gå in på gina och kolla på ett par solbrillor jag fastnat för , och gå till cubus för att kolla på en bikini ;) men vi får se , tog även kort på håret OCH ögonbrynen innan jag gick till skolan idag så de får ni sen när jag kommer asså före och efter bilder på håret och ögonbrynen. :) nej nu ska jag ta och fortsätta jobba.

dagens outfit och låt!




godnatt :)

ligger nu i min säng och kollar runt på lite sidor blir nog snart att lägga sig och sova ska försöka att gå upp liiite tidigare imorgon då jag ska klippa håret och färga ögonbrynen DIREKT efter skolan så antingen tar jag kort innan jag går till skolan , eller så ber jag mamma ta med min kamera när hon hämtar upp mig , vi får se , men tror jag tar på morgonen. 
Dagen idag har vart grym , skolan va helt okej , gick ut och stekte på rasten i de fina vädret är de lika fint imorn också blir de nog att göra de igen , sen gick jag till Viksängsskolan och satt och vänta på emilia i 45 min typ , och snacka om att bli utstirrad av varje person , sen drog vi hem till henne och bara chilla spela in en video ;) och baka nyttiga chokladbollar. DE NI ! sen åkte jag hem vid åtta.

Tack för underbara dagen bästa du!♥



chillar med livet

sitter nu på viksängskolan vid nåra bänkar och chillar ;) haha nej men jag sitter och väntar på att lilla Emilia ska sluta :) men hon är så snäll och kommer ut ibland så jag inte känner mej så ensam :D nej nu ska jag fortsätta att lyssna på musik , skriver mer sen när jag kommer hem till henne.

dagens outfit och låt!




Mitt rum , före och efter!

Skillnad ? hmm , jo jag skulle kunna tro de.
Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ansiktsmask och tv, kanske en kopp te , lets see ! sista inlägget för idag iallafall så godnatt!!


ior och jag 19/3

Vet ser ganska konstigt ut i vissa lägen men som sagt , han va pigg och jag va trött , men han va skitduktig ändå !! Jag bara älskar hur taggad han blir , så fort han ser hindrenda drar han iväg i galopp med öronen framåt :) 

Hare bäääst!

Emma och Nisse



Klicka på nån av bilderna , eller klicka HÄR , för att komma till denna tjejens blogg :) 


det va den studiedagen..

Vaknade vid halv nio typ , av att jag fick sms av Emilia haha kunde inte somna om efter de så gick upp med min syrra och fixa frukost och kolla vad jag och mamma skulle baka idag :) Sen har jag bara stått och bakat hela dagen eller ja , Emilia kom vid två halv tre typ och så va hon här till kvart över fyra , under den tiden hann vi göra massa , prata , lägga upp filmer , och bestämma lite om imorgon , herregud ni borde fan önska mej lycka till ;) mer säger jag inte det får ni veta imorn genom telen :P Nu ska jag ta och städa rummet och sen blir det ansiktsmask ett långt och härligt bad och massa sånt mys , ye u name it ! :)
Såklart kommer före och efter bilder på rummet !
vet de ser ut som att jag har värsta påsarna under ögonen men skit i de.


godnatt !!

Filmer och sånt kommer upp imorgon istället orkar inte nu (plus att internet krånglar) , är fett trött så ska lägga mej och kolla på ett bigbrother avsnitt nu. :) 

Love to u guys!


datan hela kvällen lång ;)

Ja så kommer det vara eller , kommer göra ett avbrott mellan nio och tio då det är DH ( Desperate Housewives ) Annars kommer det va datan bilder ska upp och filmer från igår :) Så det kommer att komma upp hela kvällen , så håll utkik !! :D

GE MEJ SOMMAR !


tisdag!

Ska snart ta och sätta upp håret i en hästsvans och sen sätta mej i bilen och hämta upp becca , sen drar vi mot dansen :D Ska verkligen kötta idag , haha sist gjorde jag också det och då jävlar , fan va trött jag va ;) Så nu Kööööör vi ! :D
Älskardej syster!


dagens outfit och låt!

samma som igår men en annan låt :P



tv , sen sängen :D

Sitter nu och kollar på "det okända" sjukt bra men läskigt program på nåt sätt , men jag tror på andar och sånt så det är jättebra för man får veta saker som kan hjälpa , så är ni likadana kolla på det det hjälper! 
Skolan var sjukt rolig gud va jag har skrattat ! älskar er tjejor ni gör min dag. Låg på golvet och skratta och sen skämde becca och jag ut oss oxå , vi stog mot varandra utanför språket så kommer en kille förbi och både hon och jag sa " looking good" HAHA omg , och det va inte ens meningen till han , men jaja. Ska snart ta något att äta vet inte vad tror det kanske blir nå godis , är sugen på nåt vet inte vad !! jobbigt , nej har skrivit värsta bibeln nu. 

Juste glömde skriva förut om ridpassen , tog kort på Emma och Nisse när dom hoppa , dom bilderna kommer också upp imorgon blev kanske inte så bra då det va mörkt. :) 

Vrid på huvudet , saknar mitt blonda hår på sommarn !! men kommer nog bli det igen :D JIPPI ! 


Ridpasset 19/3 Och 12/3

Ridpasset 19/3 (idag): Hade ior , hoppning i paddocken stog på schemat tydligen , första gruppen som hoppade ute det här året  ;) OhYeY! Kan inte säga så mycket , ni kommer få film imorgon kväll , jag va rätt trött och Ior va super pigg , första gången ute alla hästar va pigga va nära på att glida av på sidan en gång då det blev missförstånd annars så va det nästan bara att hålla i manen och hålla i sig ;) nejdå , men ni får film imorgon , han va super , men jag va trött.
Bilden är INTE från idag.
Ridpasset 12/3 (förra veckan): Skrev inte om det , hade dressyr på Happy , Jobbade mycket med at flytta dom , gick jättebra i slutet då både han och jag förstog lite mer vad vi skulle göra. Och han var super! Ni kommer få film imorgon också. :)
Bilden är från förra veckan söten! 


Stallet nästa

Sitter nu och käkar innan det är dags att byta om till stallkläder och åka ut till stallet :) wiho! Har ior men har ingen aning om vad vi ska göra. Spänning på hög nivå, nej nu ska jag byta om :)


dagens outfit och låt!




förlåt hörrni !

förlåt för den urusla uppdateringen idag , men har hållt på med källaren heeela dagen. Nu är det inte så mycket kvar :D så snart ska vi bara fixa rör lägga grus och golvvärme och nåt annat  , sen ska jag flytta ner ! :DDD woho ! förtsätter det så här bra så kommer jag flytta ner innan sommarn , även om det va tänkt att jag skulle flytta ner i höst ;) annars har det inte hänt så mycket :)  nästan hela veckan full , med roligheter super ! nu ska jag ta och kolla tv:en och tagga veckan !

Måndag: Skolan sen stallet.
Tisdag: Skolan och kolla på nån uppvisning tror jag det va , sen dans.
Onsdag: Studiedag, blir att baka till söndagen.
Torsdag: Skolan , sen hem och städa rummet.
Fredag: Skolan sen hämtar mamma mej så åker vi till stan och klipper oss och fixar ögonbryn , mys.
Lördag: Hemligt.
Söndag: 15 års kalas med släkten.

Ja ni kanske fattar att det är fullt upp.



sista inlägget

blev en lyckad lördagskväll med god mat och massa godis och den grymma filmen , Braking dawn! 
Nej nu ska jag lägga mej i min supersköna säng och kolla på dom big brother avsnitt jag missat i veckan! 
Vi syns imorgon!

mat och sen mys

ska snart ställa mej och göra lite fläskfile med pomme och sås  :D mums !
sen blir det gladiatorerna och mys!!
Hoppas ni får en underbar lördagskväll ! :)

nytt!

pluggandet gick sådär ;) men jag kom lite längre och ligger inte lika mycket efter , super skönt! sen har jag suttit och fixat lite nytt på bloggen vad tycks?

Före :


Efter:


Jag blev grymt nöjd iallfall , tycker det blev supersnyggt , den nya är lite mer jag , på nåt sätt väldigt kompiakt med mycket saker ;) 

Vilken tycker ni va snyggast ? 
Före/Efter?


yey!

jag låter bilden tala..
inte den roligaste sysselsättningen men ligger man långt ifrån godkänt så måste man ju. Belönar mej med kladdkaka och godis när jag är klar ;)

fredag!

sitter just nu och kollar lite på tv och skriver med folk på facebook. Becca åkte hem för kanske en halvtimme sen ? vet faktiskt inte , hade det riktigt kul! bra början på helgen. Baka kladdkaka och sen massa skratt spela in en liten video när vi "brottas" eller nåt , och sen har vi tagit bilder :) så ni kommer få bilder , men nu ska jag ta och städa rummet.
haha snyggingar !

Nu , Baktime med bästa!♥

Bilder kommer sen , för kameran blixtrar hela tiden ;)  Återkommer sen !

Dagens outfit och låt!


no

sitter just nu på no:n usch jobbigaste ämnet tror jag. men det är bara att stå ut. Hitills har jag jobbat bra (y) Efter skolan drar jag hem och bakar , blir nog kladdkaka och chokladbollar som alltid ;) man måste ju ha nåt gott ikväll när det är FREDAGSMYS! tar bild på outfiten idag när jag kommer hem.
↑ så har det sett ut förut när jag bakat ;) ni måste erkänna att jag har skills !!

smurfig dag idag va gammelsmurfen


jag och sötan just nu!
Kollar på smurfarna och bara myser! åh jag ba älskar't ! nej nu ska vi fortsätta mysa runt kanske tar fram nåt gottit snart ;) de får vi se.

så här går det när jag lagar mat..

Spaghetti med ost och baconsås. MUUUUMMS !!

Dagens outfit och låt!


hemkunskapen

mums!
ni måste erkänna att ida , becca och jag är grymmmma!

roligt!

sitter just nu i skolan och väntar på att första lektionen ska börja , kom hit vid halv och fick reda på att vi inte börjar förns fem i. ROLIGT ?! jaja , Hann inte ta nån outift dag får se om mina söta vänner kanske kan hjälpa mej annars får ni de när jag kommer hem. Efter skolan drar jag hem fixar kanske lite på rummet sen ska jag va barnvakt åt min lillasyrra för att mina föräldrar ska till banken. Så då blir det väl lite myspys med henne. GREAT! Nej nu ska jag ta och plugga lite till provet så man iallafall kan något.... Kommer döda han om han inte är här idag nu.
Bilden är fixad av Emilia , klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

som ni märker

så har jag börjat mobilblogga lite. Det enda då är att det inte kommer några bilder utan bara text , trist de vet jag men men. Ni märker det oxå genom att det inte är lika långt eller nåt :) 

Hoppas ni kommer gilla det! :) 



går

ja som rubriken säger är jag nu påväg till emilia de enda jobbiga är att hon inte kommer hem förns tjugo i tre så får vänta på henne men men. hoppas ni har det bra !

Lyxmiddag!!

 

 


dagens outfit och låt!



godmorgon

vaknade för en kvart sen :P sitter nu och lyssnar på musik och ska snart börja fixa mej. Blir en enkel outfit idag ett par vanliga byxor och sen min rosa tröja , skickar in en bild sen på dagens outfit. Idag är de först skola då och sen så går jag hem till Emilia direkt efter skolan :) riktigt nice !! första gången hon och jag är med varandra i veckan då både går på olika skolor :D nej nu ska jag börja fixa mej!
Och becca om du läser det här Krya på dej !!

tv

vet att bloggningen inte har vart på topp senaste tiden men har haft lite bloggtorka och har inte haft tid att blogga. Orkar inte sitta och blogga i skolan och har inte haft tid efter skolan. Igår var det ju stallet skriver om det sen. Och idag så följde jag med becca hem satt hemma hos henne och hade allmänt chill och roligt efter det så åkte vi ut till stallet jag som vanligt fixa maten medans hon mocka. Sen hem till henne hämta saker och hem till mej käka och sen så åkte vi till dansen. tack för den underbara dagen bästa du!! Just nu sitter jag och kollar på tv och slappar käka nyss en bit av våran chokladtårta och två clementiner mums!
tårtan jag fick när jag fyllde år :D

real girls aren't perfect , perfect girls aren't real

sitter nu på NO efter det så slutar jag så jag slutar fem i två  :D gött !! efter det hem ida följer med sen fixar jag iordning så det finns minne på datan och sen så åker vi ut till stallet vid typ halv fem nån gång :) ska rida happy idag igen vet inte vad vi ska göra riktigt och sen så ska jag väl filma när ida longerar Zelma tror jag :) och fota lite. nej nu ska jag ta och jobba lite:)

@bussen

sitter nu påcbussen hem ville bara att ni skulle veta att jag lever !! :) uppdaterar när jag kommer hem ;)

FREDAG!

äntligen fredag , riktigt skönt! Idag är det först skolan sen hem och va barnvakt och sen så drar jag på konfaläger bestämde mej i sista sekund att åka skulle egentligen vart hemma den här helgen då min mormor och morfar kommer och skulle ha "firat" mej men fick åka så :) så uppdateringen kommer ju inte va så jättebra men kanske kan fixa några tidsinställda ;) jaja. Och becca om du läser det här så vet du att jag alltid står vid din sida och jag kommer se till att den här helgen blir grym!
värsta snyggingen ju ! ;)

BAKTIME

Becca hängde med mej hem :) så nu så bakar vi kladdkaka ;) mums , tror jag ska baka chokladbollar sen också , hehe ja jag är ett chokladbarn! nej nu ska jag eller vi fortsätta !
älskar dej syster!

@skolan

sitter nu på NO:lektion , snart hemkunskap ,great! vet inte riktigt vad som händer idag , antingen hem och städa på rummet eller nåt eller så skulle jag träffa en kompis , vi får se hur det blir. Nej nu ska jag fortsätta , uppdaterar er mer sen :)
ja det är jag när jag va liten eller snarare , 10 år sen !

haha , jaa..

där har ni den , vet inte vad jag håller på med .. kolla på den här medans jag lägger mej i ett bad.

en liten videoblogg

kommer snart upp ska bar redigera den :) ja man kan ju säga att jag inte hade nåt liv iallafall :P jaja , nder tiden får ni se dagens outfit och låt :) ( mobba inte låten , vet att den inte stämmer , men becca och jag har gått och sjungit på den hela dagen )


@skolan

sitter nu på mattelektionen men orkar inte jobba hon är ändå så knappt här.. Efer det är det svenska men tror den va inställd :D YEY!

Hipp hipp hurra !

idag fyller man år då :D typ 30 grattis på facebook hitills ;) ojoj.. Väcktes utav at min syrra mamma och macke kom in och sjöng för mej med frukost på sängen. Och fick ett paket , med ett väldigt jobbigt val.. nej jag skojja fast lite.. Fick välja mellan att åka på ett ridläger i sommar det som jag verkligen älskar eller skaffa egen häst/foderhäst :s GAASH ! vet de kanske inte låter så svårt men , jag har alltid velat haft egen häst , men samtidigt älskat att åka på ridläger det är lixom sommar då. Men vi får se hur det blir , efter skolan drar jag hem och bara chillar kanske går in i min lilla egobubbla igen ;) vi får se hur det blir med det. Sen ikväll blir det att käka från Asia house och bara mysa !! riktigt härligt , hitills verkar allt super !!
min super härliga frukost !♥

chillar !

kom hem från stallet för en timme sen :P skulle visa en låt för macke men blev fast och nu sitter jag här , men ska ta och går ner och duscha nu och fixa naglar käka och kolla på tv , herregud hur ska jag hinna ? men det fixar jag ;)
Slänger in en väldigt """fin""" bild på mej själv nu..
oh herregud..

egobubbla och dagens outfit !


hej finingar !

kom hem vid kanske kvart över tre , gick in i en egobubbla. med andra ord , tog massa kort på mej själv ;) sitter nu och käkar mat vid kvart över fyra kommer macke och hämtar upp mej sen drar jag ut till stallet :D ska ha lilla happy idag länge sen. nej nu ska jag ta och fortsätta äta och kolla facebook. Slänger in ett tidsinställt med bilder sen :) så håll utkik !

HÄSTRELATERAT INLÄGG !!

Har din häst ont i ryggen/kroppen/ben eller nån annanstans ? Då ska du besöka det här stället. Där erbjuds du både stallplats utevistelse rehabilitering av din häst. Ett bättre ställe får du nog leta efter. Din häst kommer må som en Prins eller Prinsessa. Du får också bra tips på hur du själv kan göra för att se till att det INTE kommer tillbaka och massa andra tips. Eftersom att jag är släkt med hon som äger och håller på med det här så vet jag vad talar om när jag säger att hon verkligen vet sin sak. Hon säger inget strunt och skiter i hästen. Hon ser till att den och ni framförallt , Mår bra och känner er nöjda med hennes jobb. Hon ser också till att hästen får den motion och den behandling den behöver. Gå in på hennes hemsida för mer information och bilder.
Ni kan också klicka på bilden för att komma till sidan.

Söndag !

jaha , de va det lovet , sista dagen idag kommer bara slappa tänker inte röra mej från soffan idag , okej jo det kommer jag ju få göra men inte mer än nödvändigt ! va ska jag göra idag då ? färga håret ta hand om mej själv ansiktsmask och måla naglar och lite sånt ! YEY. Och om två dagar blir man femton ;) hehe. Nej nu ska jag ta och återgå till att kolla på Lotta på Bråkmakargatan med lillasyrran!

yey

sitter just nu och slappar framför tv:n och käkar chips. MuMs !! fick en tidig present eftersom att jag fyller år på tisdag ;) hihi. Fick hundra kronor :) Blir väl att snart kolla på melodifestivalen tror jag :P jaja återkommer sen :D

Lördag !

Sitter just nu och dunkar musik och väntar på att Andreas och Karoline ska komma :) tror dom kom nu bara för det , slänger in lite outfits bilder så ni får se hur jag ser ut ikväll det kommer va fullt hus hela kvällen så uppdateringen kanske inte blir den bästa :) men de får ni ta !

Johanna och Madeira


elin och Purple "plupp"


Första videoinlägget !


bra början på fredagen

började med att jag inte va ett dugg trött på morgon vaknar ju kockan 10. Gick upp och spela in en haulvideo till er på vad jag köpte på stan :) så den kommer snart upp ! käka sen frukost och gick med hunden. Sen har jag bara slappat och ska gå ner och ta nåt att äta och sen börja städa på rummet :) återkommer med mer update sen ! :D
BTW , Vad har hänt med statistiken ? .. DEN går uppåt !! :D

Millan och Arhivs "Harry"


Ida och Sören

Hoppas du hitta nån favorit Ida :)
Ska sova nu ni får alla andra bilder imorgon :)