28 december

shiit va fort den här dagen gick asså! Kan bero på att jag sov bort halva ;) 
 
Nejmen vakna vid halv tolv , skööönt , låg och gosa i mitt täcke och hade de allmänt mys gick upp och käka "frukost" , åkte till stallet vid 2 ungefär och fixa allt , red vid halv fyra mamma filma och min syrra sa hur jag skulle rida , haha sötan , ni kan få film sen imorn ( tror jag ) :)  vid elva imorn ska jag på ett nytt julfirande , SPÄNNANDE! aja , nu ska jag fortsätta skriva med folk på fejjan , då en person nyss rev upp gamla minnen :/ vi hörs imorn!

innan jag somnar som en prinsessa

blev inge ridning idag då jag inte hade tid till att rida , fick dock veta att min häst lekt rodeo i hagen känns OTROLIGT tryggt inför imorn ;) Nejmen imorn SKA jag sitta på henne , får se om mamma kan filma lite så får ni se hur pigg hon är och OM hon gör nåt ;) 
 
Va hos min moster nu på kvällen och fika lite och gick ner och hälsa på alla hennes hästar hon har därute nu , riktigt glad över att de går så bra för henne! ( för er som inte vet så driver min moster eget företag ni kan gå in och  kika HÄÄR! ) 
 
Sen har jag inte gjort så mycket mer , jo "tränat" Kört boxningsspel , Dansat och gjort 20-30 situps och 10 armhävningar ;) DENNI trodde ni inte om mej va ;) 
 
Nu ska jag iallfall kolla på HOD , vi hörs imorn ! 

Handlar täcken med familjen

De e de jag gör just nu har ÄNTLIGEN efter år av letning hittat mitt drömtäcke , dock gick de på 1000 kr men de e de fan värt ;) ikväll vankas de fikamys hos moster :D


26 december

Två dagar sen julafton , shit känns som att de egentligen inte ens har vart på nåt sätt? är iallfall JÄTTENÖJD med mina julklappar , spela in en video igår på de jag fick men kom sen på att vi ska fira jul ( IGEN ) på lördag? med min bonuspappas familj :D så då får jag lite mer saker så då kan jag visa er då istället :) Åkte till erikslund idag för att shoppa lite men de va fullt med folk så vi typ åkte dit gick på ikea , tog en fika på espresso house och åkte sen hem :P åkte till stallet och fixa allt och hälsa på min fina ponny! hennes öron va spetsade hela tiden , sötan , ska sitta upp på henne imorn och skritta och trava på henne lite ute och sen bara kolla lite i ridhuset så hon ser fräsh ut , kan bli väldigt spännande med tanke på att hon vilat 2 veckor ;) 
 
nu ska jag kolla runt lite på hemsidor och sen fortsätta kolla på Hart Of Dixie ( HOD )

Nu drar jag vidare till erikslund för shopping !!


Påväg hem i vinterlandet


GOD JUL!

Hoppas ni alla har en tevlig julafton , vill iallafall önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!
 

Från oss alla till er alla , God Jul och Gott Nytt År!♥
 

dan innan julafton

somna igårkväll vid elva i soffan gick upp och la mej och somna igen , vakna vid två , massa kikmeddelanden och sms :P somna om och blev väkt vid kvart över elva , tött tjej ;) vid tolv åkte vi till farmor och farfar och käka julgröt och skinkmacka öppna också några paket , 1 från faster och 2 från farmor och farfar , riktigt snygga grejer som kommer användas flitigt med min skinnjacka sen ;) YAMMI! efter de va vi bara hemma och fixa massa grejer inför imorn / idag / senare sen .. Vid sju tog vi en promenad till resturangen en bit härifrån beställde en pizza dagen innan jul , åt upp en hel pizza , shit jag fattar inte hur jag orka. När vi gick hem va jag iallfall nära på att spy så :P frös som en galning också så jag fick sno lillbrorsans filt så gick runt som ett mähä med stor vinterjacka som va uppdragen till näsan en stor luva så jag knappt såg nåt och en lila filt med nalle puh , haha ja man lever bara en gång typ ;) men nu ska jag fortsätta kolla på hart of dixie , vi får se om vi hörs imorn :) 
 

Myser

Somna igår kväll därför skrev jag inge mer , men iallafall. Är hos pappsen nu hans kompis med familj är här så vi sitter och pratar och bara myser!! Så otroligt kul att träffa folk som vart med sen man vart en lillskit. Imorn väntas julmorgon hos farmor och julfirande för min del härligt ! Nu ska va social mot dom här vi hörs KANSKE inatt ;)


tävlingar , stallfix , pyssel

hejohå!
 
mamma väckte mig vid halv sju imorse men satte igång en klocka och sov till sju ;) vid kvart , tjugo över sju fick jag ett sms av Emma (Olofsson) att dom kom vid kvart i åtta och hämta mej så stress klädde på mej käka frukost ståendes :P och gick bort till busshållsplatsen dör dom skulle hämta mej , åkte till stallet och mocka millas box och gick ut till hagen och tog bort hennes lindor  , gick sen ner till ridhuset och byggde banan och gick runt med emma och "dansa" medans vi gick banan , NORMALA DÄR ASSÅ!  Sen gick vi in i sadelkammaren och filma när vi dansa och bara lattja runt typ :P Sen gick jag ner till ridhuset igen och va funktionär typ , nejmen höll i flaggan och sånt. Fota samtidigt några stycken och filma Emma  , kom hem för typ en timme sen har gått med hunden och kollat lite bloggar under tiden :) 
Nu ska jag pyssla ihop nånting till släkten :) men vi hörs senare sen :D 
 
JUUUSTE , Ikväll är de julgranspyntning här hemma YEY , EN av alla mysiga stunder på julen :DDDD
 

Upp och iväg?..typ!

Vet inte var jag fick rubriken ifrån men iallafall , är påväg till min moster för andra gången idag , eftersom vi va hos henne inatt kom hem vid typ ett , halv två så :p men är påväg dit nu för att käka smörgåstårta MUMS! Men nu ska jag återgå till att åka bil :p vi hörs !


19 december

dålig bloggning som alltid emn har haft en sån ENORM bloggtorka och verligen inte orkat :( + att det kanske inte är så himla kul att BARA läsa om mina dagar så jag ska se vad jag kan göra :) 
 
men iallfall , i fredags så va de bara lungt i skolan sen när jag kom hem fick jag ett samtal av mamma att milla gjort illa sig i hagen -.- SUCK! när jag kom till stallet så va hon tjock och hade riktigt ont i benet så jag gick med henne i tio minuter ungefär :) 
 
I lördags hade jag stalljour och stall möte så de vart en heldag i stallet kan man säga , så ajg kom hem vid kanske två eller nåt :P åkte ut igen vid fyra för att ta in hästar , sen hem och fixa mej och drog till ida vid 18 tror jag :P fixa oss och drog till Olofsson vid 21 då hon fyllde år! riktigt nice va de :) kom hem vid tolv så gick nästan och la mej på en gång.
 
I söndags åkte jag till stallet vid tio , mådde HELT OKEJ efter gårdagen ;) åkte hem vid ett och vid två åkte jag till min låtsasfarmor för att julpyssla , designa mitt egna pepparkakshus och gjorde ett armband till mej och syrran :) vid halv åtta ungefär fick jag besök av en kompis som stanna kvar till ca tio MYS! riktig bra avslut på en GRYM helg!
 
Måndags , skolan va rätt lungt , red lektion på kvällen fick en ridskolehäst som jag inte haft på ett halvår XD fick Humlan en ny ponny som va ganska olik min häst , man va tvungen att ha mycket ben och sånt så de gick väl ganska bra endå :) somna på engång när jag kom hem.
 
tisdags/igår kolla på film i skolan så va nära på att somna gick hem och åkte till stallet hade intaget och va tvungen att berömma mej själv för att ha tagit in ALLA hästarna SJÄLV! den ni ;) kom hem vid halv fem och bara slappa heeela kvällen! 
 
idag kolla på film i skolan , ida och jeppe följde med hem vi kolla mest på film typ :P åkte till stallet vid kvart i fem skjutsa då hem jeppe , hopptävla med onsdagsgruppen idag :) fick humlan men de va inget ovanligt ;) va riktigt nöjd med att va andra gången jag red henne och första gången jag hoppa henne :) nu sitter jag och kollar på hart of dixie och väntar på att klockan ska bli runt 11 då vi ska åka till min moster i strömsholm och fira henne tolv inatt så kommer kanske va lite trött imorn :) menmen sånt är livet!
 
 
men vi hörs väl imorn ;) 

ridpasset 13/12

Igår följde ju millas ägare med ut till stallet , började rida fram henne och hon va otroligt stel och pigg , så försökte få henne lite lugn och mjuk , och de blev hon efter galoppen :) efter de satt Karin upp , alltså millas ägare :P och fick då MYCKET beröm över milla att jag gjort ett bra jobb och sånt :) Riktigt kul att höra ! Vi la sen upp lite småhinder och träna på , att komma lugnt på dom då jag taggar till och rider på en häst som redan ÄR taggad ;) ni kan ju bara tänka den kombon ;) men de SKULLE va lungt jobba henne i VARJE steg och j****r va fin hon va , och speciellt i slutet då jag kunde länga tygeln men endå ha henne där jag ville :D så är otroligt nöjd över ridpasset!
 
Idag när jag kom hem fick jag ett samtal från mamma att milla hade lyckats gör sig illa i hagen så mamma slutade lite tidigare så vi kunde åka ut till stallet och kolla till henne och kom på fram till att hon hade en rejäl sträckning , gammla damen ;) så hon fick promeneras i tio minuter en kvart ungefär :) och då vart hon lite bättre men vi får se imorn då vi har stalljour -.- men sånt är livet :P 
 
BLABLA BLA ! HERRÅ!

ajöken

fast så kanske man säger när man säger hejdå? aja, somnade igår direkt efter jag kom hem därför bloggade jag inget :P men alla luciaframtränden gick super förutom att strömen gick när vi gjorde första gången ;) UPPS PINSAMT typ, men vi sjöng på som vanligt XD Hade en ordentlig lektion den dan och de va idrott ;) riktigt skönt att skippa resten :P låg och snapchatta lite på kvällen , som vanligt ;) och halvsover emellan tills jag gick ner och la mej då fortsatte jag ett tag och somna sen :) va SJUKLIGT trött imorse även om de är fredag? va är de för fel på mej?! och de blev ju inte bättre av att mitt humör är som en stor jävla berg-och-dalbana. YEPYEP! 
 
Mer har inte hänt , nu ska jag fixa lite bloggdesignes , funderar SKARPT på att göra om min IGEN ! HEELT från grunden den här gången ska också fixa idas blogg :) 
 
Ha en trevlig fredagskväll med er! 

12-12-12

klockan står på halv sju imorn , hur ska jag orka ? aja ska dricka lite vatten nu sen sova , va bara tvungen att skriva ännu ett inlägg med siffrorna 12-12-12 efersom att de är sista gången vi skriver de när vi lever ;) aja godnatt mer er!
HAHA så jävla skön bästa homer simpson :')

ridpasset 11/12

Igår fick hon konditionstränas , de gick väl lite sådär hon va JÄDRIGT pigg men de funka , de jobbiga är att hon taggar till så jävla mycket så de inte går att ta i henne utan att hon springer fortare , men annars gick de helt okej :) Jobba henne lite på volterna och sånt bara för att kolla lite , inget direkt krävande :) 
 
ÅHHJUSTE , PÅ SÖNDAG FIRAR JAG OCH MIN SESSA ETT HALVÅR!!♥

min kväll igår

bestog av planering , planering , skriva med folk på fejjan och åter igen planering och inder allt detta snacka jag med Ida i telefonen i över en timme (y) nejmen vi planera lite inför lördag och så, skrev med en kompis och sen med millas ägare som ska komma och hjälpa mej / rida själv och kolla till lite :) så otroligt skönt och ha som bra kontakt med ägaren! Milla ska hoppas / markarbete , så de blir bara lite lätt idag och mycket mys och putsning :) härligt! kanske inte bloggar nåt mer ikväll får se , ska lägga mej tidigt ska upp kl Sex och helst inte senare ;) nejmen vi hörs! hejjdå!

stallschema

Idag då , ridning , red ut och trava och sen in i ridhuset , gick skit i början och så jäkla bra i slutet , hon va aspigg ute och trippa på tårna , pigg i galoppen så fick sitta ner och jobba henne , men kan förstå de när hon "vila" igår. I slutet va hon superfin! , när vi jobba på mittvolten :) 
 
jaja , veckans planer för henne då.
 
Måndag: lektion
Tisdag: konditionstränas 
Onsdag: "joggas"
Torsdag: Kommer hennes ägare så funderar på hoppning?
Fredag: barbacka , vila?
Lördag: Vila? , Barbacka
Söndag: dressyr.
 
yepyep , men nu ska jag kolla på TVD vi hörs !
 

wazzupp!

här sitter jag en måndag med en godispåse bredvid mej ;) HAHA , va sjukt trött och slapp igår så orkade inte blogga kolla på johan falk med mammsen hela kvällen och bara tog de lungt och snacka och sånt , myyys!! Idag har de vart skolan och sen lussa? vi för typ äldre och barn på ett ställe , de gick sådär :P  en tjej svimma på scen och jag va nära (y) så kan de gå ibland!! efter de va de stallet men de tar jag i ett annat inlägg ;) 
 
Så här ser schemat ut för veckan.
 
Måndag: skola , stallet
Tisdag: skola , stallet , träffa nån ?
Onsdag: Skola , stallet , träffa nån?
Torsdag: Skola , stallet
Fredag: Skola , stallet , hemmamys och ladda 
Lördag: Stallet , FEST!
Söndag: Chilla , stallet.
 
yesyes , så ser de ut , nice huh? aja , men vi hörs imorn brorsor!

ursäkta den dåliga bloggning men ni är endå underbara!

Även om jag inte har bloggat den senaste veckan så har ni inte övergett ! Strongt gjort! 
 
aja iallfall kommer ihåg när jag sluta blogga men har inte hänt så jättemycket den här veckan , vart ganska soft , men har somnat ty pdirekt när jag kommit hen sen blivit pigg när jag ska gå ner och lägga mej så satt på en film och skrivit med folk på fejjan. Milla har fåtten liten lugn vecka då hon har tränats för fullt dom senaste veckorna hon har mest ridits barbacka och idag tog vi en mysig skrittur längst ån i "solen" så otroligt härligt och fint , dock JÄVLIGT kallt då både jag och min ponny va vita och jag röd när vi kom tillbaka :P haha jaja , igår reds hon barbacka i 45 minuter åkte hem vid halv åtta åkte bara förbi Asia house och köpte wokade nudlar och kyckling DET BÄSTA SOM FINNS TYP!! så ska man på dejt med mej vet man vad man ska bjuda på ;) iallfall efter de åkte jag hem bytte om kolla på x-faktor och skicka iväg en önskelista till min kära farmor och plugga lite. Idag gick jag upp halv elva ungefär av att mamma väckte mej -.- Åkte till ÖB och köpte julmust till stallet som dom skulle ha på lucian , köpte också en soppkvast , duntofflor och julpynt till millas box så nu har hon de finfint kan ta kort imorn. hem , bytte om och åkte till stallet vid typ ett , två ? eller nåt sånt mamma kom vid tre med min kamera och hjälpte mej sätta upp julpyntet sen gick vi ner och kolla höjdhoppningen och jag fota lite :) men börja frysa som en dåre efter ett tag så gick och mocka och fixa millas mat så de va klart så vi kunde åka sen :D köpte donken påvägen hem och har sen legat och degat i soffan hela kvällen + pluggat ! känner mej sjukt duktig. Men nu ska jag krypa ner och slå på en film eller serie eller nåt :) Vi hörs när vi hörs!
 

Fredag lördag söndag idag...

okej dagarna i detalj nudå..
 
Fredag: Skolan , hoppträna gick super bra i slutet hoppa en liten bana med mycket svängar och olika ansatser(?) som låg på 70-80 kanske. Hem och mamma hade sina jobbarkompisar hemma så satt och snacka med dom men va så jävla trött så gick och la mej vid typ tolv , haha en av tjejerna fick i sig lite väl mycke så hon typ försökte "sälja" in sin son för mej , höll på och dö av garv (inombords).
 
Lördag: Åkte till stallet runt nio halv tio kanske fixa allt och longera henne , åkte hem packa fort och åkte till söderköping när vi nästan va framme får vi ett samtal att milla och madickens hage va trasig -.- men vi kunde inte gröa så mycket åt de utan bad millan att skriva en lapp att milla inte skulle ut på söndag , kom till söderköping iallfall och käka lite och gick sen ner på julmarknaden och kolla lite hitta inte ett skit , lite trist men iallfall , gick på hemvägen förbi min kyrka som jag döptes i , för er som inte vet så är jag uppvuxen i nörrköping , och gicl sen förbi min morfars mamma och pappas grav och tände ett ljus och skänkte en tanke , och sen till en minneslund och skänkte en tanke till deras granne Conny , mormors moster Svea och till min gammelfarmor Linnea och släppte även en tår... Min fina älskade gammelfarmor♥ hem och slappa typ efter de :)
 
Söndag: Vakna runt tio käka frukost och kolla sen lite på tv , åkte hem vid tolv halv ett , käka när vi kom hem och åkte sen till stallet broddade milla bak och skulle rida efter de , men hade ingen känsel i varken fingrar eller tår så höll på och börja grina :P + att milla va lite stel i vänster bak så sket i och rida typ.. Åkte hem och slappa hela kvällen.
 
Idag: Vakna fem i halv nio först och tänkte på mina kära vänner som va i skolan , somna om och vakna kvart över tio , låg dock kvar till tjugo i elva och gick ut med hunden käka frukost och bara slappa , plugga lite också ;) duktig som jag är, åkte till stallet vid halv fem , hade lektion och FYFAN va pigg hon va idag , hade dressyr typ och hon va asdryg  i början bara sprang och lyssna inte alls på mej , sista tjugo minuterna va hon en DRÖM!! ville inte avsluta , så är ganska nöjd. Suttit sen på kvällen och bara snackat med familjen , va ett tag sen är såå skönt ibland , fast idag är en sån dag då jag bara vill lägga huvet på kudden och gråta floder :/ vet inte varför.. Får såna dagar ibland, nej nu måste jag sova , skola imorn vetttni ;)
 
bästa med och va hemma ;)

howdy partners

Går inte in i detalj just nu å min helg kör på de imorn ( och de SKA jag ) ligger just nu och bara chillar , kan inte sova , ont i halsen och hostar som en dåre , blir inge skola för mej imorn då jag har åkt på en förkylning och ögoninflammation typ så de blir och va hemma , men vemfan klagar , har inte sovit ordentligt på typ en vecka så får ta igen de idag ;) men vi hörs imorn / senare idag :P

pussN