hemkommen från stranden

tjenare , updaten har vart lite sådär men när vi kom ner i lördags så hade jag ingen ork faktiskt och igår så va vi i massa affärer och kolla lite hitta 1 linne och sen lite godis ;) 
strömavbrott fick vi också åtta på kvällen till tre på natten SKITKUL ! jaja , idag vart på stranden nyss bada inget då de va skitkallt hehe ;) fixar med idas design också ni ska få resultat här sen :) 

Öland

skriver ut de här i början så jag / vi har en chans att ens spela in nåt utifall de skulle va nåt! 
 
Vill ni ha film från någonting här? huset , omgivningen... ni fattar skicka iväg en kommentar så fixar vi! 
Kameran kommer följa med överallt endå , ska försöka filma så mycket som möjligt från allt , stranden när jag gör mitt premiärdopp och massa annat , så NI får film sen ;) 

inspiration summer

 

Inspiration skor

 
Ge mej ALLA och jag skulle va överlycklig!

hotti

omnomnom.... LÄTT min drömkille! 

hemma och landat i sängen

kom hem vid halv nio tog en lååång dusch och gjorde tjejstuff , raka ben och allt sånt aah ni fattar ;) slappa famför tv:en efter de , måla naglarna , kolla mer på tv och gick sen upp och packa så nu är allt klart bara de sista som ska in tandborste och lite sånt :) Bilen rullar vid tio elva imorn tror jag :D ska bli så jäkla kul att komma dit och va med ida den galningen... hehe nejdå ! ska försöka att fixa tidsinställda SPECIELLT IMORN då jag sitter i en bil i SEX SJU TIMMAR! blää , jaja ska försöka sova lite i bilen. 
Nu ska jag slå igång ett avsnitt av TVD och sen somna :)

@mosters place

sitter och väntar på mat. alla har typ köpt pizza så sitter jag här lite halvt mobbad och ska äta hamburgare och pomme. milla står lungt i sin hage och käkar gräs :)

skriver mer sen när jag är hemma och har datan.

teenager post 2

ida och becca kan nog hålla med mej om vissa bilder/citat här också..

teenager post 1

Ida och becca kan nog hålla med om vissa bilder/citat.
 
Kommer fler om 1 timme.

26 juli

sitter och lyssnar på musik och ja , ni vet nog allt dedär...
Åkte till stallet vid elva halv tolv tror jag ? då de inte va super varmt idag , skritta ut på henne barbacka längst ån och bara njöt , minsta lilla sekund njöt jag av att va med henne idag , då vi imorgon kör henne till min moster vid ett två , tror jag. Men är där hela eftermiddagen och kvällen för att se så de går bra. Kommer också käka där tacos ;) mums! 
Suttit med mamma nu på kvällen och planerat inför Öland , vi ska ta med ida till iallfall TVÅ ställen till pizzerian där de finns en kille som liknar en annan kille som ida tycker är snygg (om jag kommer ihåg rätt :o ) och sen till fiskaffären (där vi brukar köpa räkor) där finns de en kille också som är runt 18-20 åldern, OM han jobbar ;) hehe..
 

sola , bada , sola , bada , stallet

så har min dag sett ut INTE suttit vid datan för fem öre förns nu ;) badat med syrran och kusinen och sen solat en bra srund så nu äntligen börjar man se lite vart bikinin sitter , ska pressa som fasen på öland det tråkiga är bara att de står att det ska regna nästan varje dag :( menmen, vi kör milla till min moster den veckan så får hon bara stå och ha det mysigt gå i en gräshage och bli tömkörd och lite sånt må som en prinsessa ;) för sen är det hårdträning :P
Skritta ut på henne barbacka idag med bästis vid ån bara snacka om massa och njöt riktigt härligt och riktig sommarlovsfeeling! 
Jag kör på samma imorn och en ORDENTLIG rykt så hon är i topptrim ( i pälsen dock ;) ) 
HAHA nej nu ska jag fortsätta skriva massa på kik och kolla på TVD !! heelt fast!
nighty!
 

ridpasset 24/7

Tränade på tempoväxlingar i paddocken öka traven lungn ochsåvidare gick bra och kunde och hålla på så i galoppen ! det går bättre och bättre , skritta ut med bästis efter bara en bit i skogen sen in och mysa!

ett avsnitt av TVD

Sen dejta kudden och skriva med en på kik♥ och sen tagga till solande imorn ska pressa imorn SKA BLI BRUN!! yes (y) drar till stallet sent. Uteritt med bästis hoppas jag på vid sex sju ♥ MYSS!! Om nån mer vill hänga på så hojta! Fb eller här ALLA är välkommna!

morsning korsning

↑orkar inte HAHAH.
 
JAJA , vakna vid halv tio av att min kusse va här så gick upp och kolla på film med han och syrran. Sitter just nu vid datan och ska börja fixa design och header till emilia :D och skriver med massa folk på kik ;) 
Får se när jag åker till stallet vill åka ut lite tidigare men när jag ringde ida för typ en timme sen så sov hon ;) jaja hon får sova den här veckan för nästa vecka kommer hon INTE få sova länge MOAHAHA! nejdå  ,ska sluta skriva nu och göra lite nytta!

KLART!

så nu är de fixat! 
Kan ni inte se den? 
tryck F5 , eller cmd+R (MAC)  :)
 
Om ni är nyfikna...
  I
  I
  I
  I
 V
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 FÖRE:
 
 
 
 
EFTER:
 
otroligt nöjd över den , hehe... ;)
 
PUSS OCH GODNATT!!
 
 
 

hej på er!

trixar lite med designen just nu ändra färg till en lite mer sommrig färg och mer Milla och mej! 
Får se om jag orkar skriva nåt mer annars hörs vi imorn♥

Ida och Harry 20 juli Bilder

Bilder emma O och Jag 
 

ida och harry 20 juli


godmorgon!

Vakna för kanske 1 och en halv timme sen , käka frukost och degat framför datan och lyssnat på musik och fixar med film till Ida men funderar på att gå ut och slänga mej i solen ett tag och förtsätta med filmen imorgon då de ska regna :( IGEN!

Vi hörs sen :)

1000 kr fattigare...

ligger just nu och väntar på att filmerna ska laddas klart så jag kan fixa film åt Ida då hon tjatat på mej ;) hehe nejdå.
Milla fick flytta in i sin box idag , vart full fart sen  kl 06.02 imorse , vart på hööks och glada hästen , köpte bara saker till boxen på hööks och en lädergrimma och ett par assnygga stigbyglar på glada hästen ;) 
Ridpasset på milla gick bra från och till men orkade typ inte i slutet så la av och skritta ut på henne.
Nej nu ska jag fixa med film slänger upp den när den klar ( kan bli imorn eller senare under natten... vad gör jag inte för dej ida.... )
snyggingar...

orkar inte..

fy va trött jag är skulle egentligen sovit men pallar inte hehe.. 
Fullt upp idag barnvakt både igår och idag , stallet och sen vart hos min moster :P Red milla barbacka i ridhuset jobba henne , gick bra från och till sen gick det skit. Orkade inte så skritta ut i regnet och sen tog in henne , mamma fixa med nya boxen skura den och massor så imorn drar vi till hööks och fixar en ny krubba lämnar tillbaka lite grejer och köper lite nytt ;) ska också försöka få tag på 299 kronor :D hehe... eller smilea lite för mammsen och få med henne till glada hästen ;) 
nej nu ska jag sova stalljour imorn (y) eller inte..
snyggbrud.se

ge mej!

kostar typ runt 1000 eller nåt. 

trött

ligger och slappar i soffan just nu väntar på att min syrra ska vakna så vi kan käka frukost :P planerade att somna ett tag efter stallet men va så jäkla pigg att jag slog igång tv och kolla och sen ett avsnitt av TVD :D

Funderar på att starta med en header och design till bloggen men vet inte hur den se ut eller nåt eller vart jag ska fixa den :/ så om nån vet nåt ställe eller skulle kunna hjälpa mej så får ni gärna säga till !! :D
charmig bild på mej och ida XD

jag kommer dööö

klockan ringer 05.46 imorgon (ja jag gillar att sova i minut längre än 45) mamma hämtar mej kvart över sex och skjussar mej till stallet då jag har jouren. efter de är de hem och barvakt åt syrran men mamma och hon va iväg och köpte godis och massa så vi har ;) hihi.. 
Red ut på milla idag galoppera för första gånge ;) den ni!! :P hehe..
Nej nu ska jag slå igång ett avsnitt av TVD innan jag somnar.
 
JUSTE kommer va helt död på söndag ;) stalljour imorgon , ta hand om min mosters hästar fredag och lördag+staljour på lördag. kommer va död men va gör man inte för sin moster ;) nejdå!
 
Godnatt ♥

Milla och jag 16/7

hahhahah sista bilden alltså...
 
Världens sötastebästasteunderbarastesnyggaste ponny !
 
 
 
 

ridpasset 17/7

Red henne i ridhuset då de va superlerigt i paddocken , tränade mycket på hur jag red idag , hur jag hade hälarna och allt sånt och hur jag satt i sadeln och sen på min hand att den låg rätt och att jag inte vart hård i den.Och hon sökte sig ner på en gång och gick så fiiint!! skritta och trava för de mesta då hon och jag går som bäst där hon kändes bra så tog lite galopp men då gick allt skitdåligt så sakta av och skritta ut ett tag.
sneakpeak från fotningen igår ;) mer bilder finns hos Emilia.

nuså , nu kör vi !

Okej , har verkligen inte haft tid med bloggen under helgen och sånt. 
har typ inte bloggat på en vecka och har hunnit med lite , sovit i en transport, vart hos pappa , tränat för min moster 2 ggr och fotats.
Okej lite närmare detaljer. Från onsdagen till torsdagen sov jag med Ida i hennes transport hade sjukt kul lyckades dock spilla ut mitt colaglas i sängen typ 2 gånger så de vart dyngsurt. Träna för min moster på torsdagsmorgonen gick helt ok. inte 100%bra men inte 100%dåligt. Men vi lär känna varann. 
Åkte till pappa i fredags åkte först till min farmor och farfars land och bada i poolen och bara prata! super mysigt. Åkte på lördagen först till ett badhus och mötte upp resten av familjen och va där rätt länge lyckades riva upp skinn under stortån så har plåster och kan knappt gå på den i vissa lägen :( åkte sen till deras land , regna så vi satt inne och kolla på film , sluta regna mmot kvällen då de va "fest" hos några så vi va där och kolla på massa som dansa och aah massa sånt jag kolla mest på alla snygga killar som va mellan 18- 20 år ;) moahaha den du Ida!! :D hehe.. Åkte hem på söndagen men lyckades sno min lillebrorsa många timmar under helgen och mysa med han :') lillgosen! så otroligt söt han är. Skulle tränat i söndags men blev framflyttat tills imorse , va i stallet vid kvart över nio kanske hämta henne borsta och satt upp vid kvart i tio red fram och sen kom moster och vi jobba henne som jag gjorde förut. Gick riktigt bra idag har hittat henne mer och mer :) åkte ut nu senare på kvällen för att mocka och allt sånt fick med mej Emilia som ville fota så hade fixar mej och massa sånt och red ut med ida på henne gjorde premiär ridningen barbacka på henne ;) ni får bilder framöver orkar inte ikväll ska slå på ett avsnitt avsnitt av TVD :) 
 
Min pappa snodde min kamera och "smyg"fota mej i helgen XD lite halft fokuseras på telen ;)

power meet , stallet.

Därför har inte bloggningen vart på topp!!
I helgen va de power meet va där i fredags och kolla med Ida åkte ut tidigare till stallet och red och fixa allt och va iväg och kolla hela kvällen kom hem vid tio halv elva tror jag. Då gick vi och la oss på en gång ungefär men vi somna inte förns halv två. Hade stalljour dagen efter så va i stallet vid halv sju på morgonen lite lätt slitna ;) hehe.. Milla fick stå åkte hem och somna och vakna igen vid halv tio kanske? Käka frulle och slappa , ida åkte hem då hon skulle till sin pappa och jag och mamma srog till stallet vid sju och tog in milla och harry borsta på dom i en timme ungefär och fodra till alla hästisar åkte hem och åkte och satte oss vid hälla och kolla på alla bilarna , dog lite av garv i vissa lägen då vissa killar sjöng fina sånger för mej ;) hehe..vid tio ungefär ringde mackes morbror och fråga om jag ville följa med och åka en sväng HOPPA av lycka! vi åkte runt lite och börna? burna ellerhurfan de stavas men jag tror ni fattar. Va ute och åkte till typ elva halv tolv. Tillbkas till hälla och cykla hem. 
I söndags så sov jag ut! Åkte till stallet vid kanske typ fem halv sex och Jobba henne fan vilken otrolig häst jag har alltså sjuuukt! så otroligt fin i alla gångarter och rätta mej när jag gjorde fel!! kan inget annat än att VERKLIGEN älska denna häst mer än nåt annat.
Igår red jag ut en sväng på henne lät hon få trava i sitt eget tempo utan att ta i henne eller något annat , hon va otroligt trött så red inge länge och krävande :)
Ni får bilder sen från Power Meet!

nattinlägg!

Har precis krypit ner i min säng käka innan , donken ;) tänkte va smart och åkte till hälla (eller jag och mamma) men sen kom vi på att de va hällaträff när de va typ 987654321 pers där. Jaja , mat fick jag iallfall :P 
Sen kolla jag på tv. 
Åkte hem från stallet vid tio halv elva eller nåt sånt. Blev lite kaos i slutet då jag kolla in hos madicken och upptäckte att hon blödde vid senan så vi tog ut henne på gången (jag och Ida) och tvätta med vatten och sen judopax , gick lite med henne för att se så hon inte va halt eller nåt och de såg bra ut! Ringde också till Pauline och sa allt och vad vi gjort och massa så hon visste :)
Skriver inte om ridpasset då jag gjorde som alla andra dagar men hon vart skittaggad då hon såg hinder så hon stog på stället och galoppera i trav och sånt. 
jaja, nu ska jag slå på ett avsnitt av vampire diaries :DDDD
natti!

en vanlig torsdag i juli

godmorgon , vakna för mer än en timme sen av att mamma ringde och sa att några hantverkare skulle komma. så jag gick upp och har legat och degat framför tv:n och datan hela morgonen. Försökt att hitta nån att träffa men ingen kan typ :( blir väl som alla andra dagar vaknar sitter vid datan och åker till stallet :)

Red henne lätt i padocken igår träna broms och gas.

Nej nu ska jag gå med hunden och sen öppna poolen så den kan bli varm :D

Godmorning!

Vaknade för en timme sen , gått med hunden och slappat ska ta och fixa lite frukost nu snart och sen ladda ner lite musik till telen :D
vet inte vad som händer sen , åker väl till stallet vid tre , fyra tror jag :) ska höra med Ida när hon ska ut.

tisdag 3 juli!

snackar med Emilia just nu , plans u know ;)
Åkte till stallet vid halv tolv, och fixa allt och red henne vid tio i två gjorde som alla andra dar förutom att jag red ut , red bara i padocken. Åkte hem vid fyra och följde med till ikea och käka och köpte lite saker till källaren. Ida tog in milla sen när hon kom ut till stallet och bad henne att kratsa hovarna. och visitera henne , gav henne mat och fyllde på vatten. Super Tack!! :D

Mina 3 senaste dagar

Okej , har inte skrivit på hela helgen men , ida har sovit här och har inte ens rört min data då.
 
Fredags , stallet like always , va ute och gick med ida och harry i 45 min 1 timme , mötte emma och hennes mamma på vägen och som alltid ska de börja regna yey! åkte hem vid kanske nio tio ? hem och va barnvakt åt syrran :) 
 
Lördags , vakna vid halv ett hehe ;) köka frukost och hjälpe till att bära saker från vårt förråd som vi tömt och in med allt i källaren :D gaaah va de kommer bli snyggt där nere!! fixa mat och åkte till stallet efter de , red ut längst ån och hon va jättekonstig , hoppa till för saker sköt in baken och massa sånt. Så red bakom harry och trava lite åch då va hon ganska lugn red tillbaka till padocken och trava av då hon va väldigt konstig så ville inte bråka med henne för mycket så gick in och myste med henne istället.
 
Igår, Fick bra nyheter att jag nu ska börja rida henne varje dag lätt :D gjorde typ samma som i lärdags fixa lite och åkte  sen till stallet red henne i ridhuset då de regna ute :( hon va pigg och konstig :/ hon kröp ihop med backen och sköt med ryggen , antingen är hon utttråkad för att hon inte får jobba eller så är de nånting annat :) moster ska lasra henne på onsdag iallfall.
 
lite snabbt bara ! kan bara säga att den här ponnyn ger mej nåt så sjuukt mycket självförtroende och minnen jag bara älskar henne!!♥