dag 4 - Min största rädsla.

min stärsta rädsla är nog att förlora den / dom jag älskar. Mina vänner , familj , eller nåt.
sen är jag ju rädd för småsaker också , ormar , spindlar , småkryp .. ja iprincip allt sånt :P




dag 3 - Min familj.

Mina föräldrar är inte tillsammans så jag har "två" familjer.
Pappas sida: Har jag en låtsas mamma som Lill , två bonus syskon och min lillebror Mille , som ni redan sett bilder på.
Mammas sida: Har jag en låtsas pappa som heter Markus , en lillasyrra som heter Nova.
Ja det är min familj.




dagen

vaknade vid kvart över åtta la mej vid datan och kolla på bb och bara tog de lungt till typ halv elva tror jag ? gick upp och köka frukost sen har jag bara sittit med min lillebror nästan hela dagen och hållt i han och tröstat han och sånt. Sen vid tre kom min farmor och farfar och faster och fira mej :) fick present kort , klocka , kläder , godis. Ni får bilder imorgon. Sen efter de har jag jag inte gjort så mycket slappat och tagit de lungt. Spela spel nyss , ligger just nu och kollar runt lite och ska snart sova. Ni får bilder och sånt imorgon.
syrran får stå för bilden.

dag 2- Mig själv

Jag heter då Nathalie är 15 år. bor i västerås och norrköping , har sammanlagt 4 syskon. Varav 2 som är halv syskon och två som är "bonus" syskon. På fritiden så är det ridning och fotografering som gäller. Och i sommar så tar jag ridningen och hästar till en ny nivå. Annars är jag med kompisar. Mina vänner betyder allt för mej♥ 
Mer än så kan jag väl inte skriva.
Här får ni bilder som jag har tagit, på mej själv och annat.

dag 1 - Min profilbild på facebook med flest gillningar.

är den här , vet inte hur men ja.


torsdag

har inte bloggat nåt efter skolan men ska förklara varför. kom hem vid tre ungefär då slappa jag bara framför teven sen käka jag donken och somna i soffan , vid tiö över sex väkte mamma mej då gick ja upp och la mej och somna och vakna vid 20 över sju och sen så satte jag mej vid datan och plugga tills nu , händer inte så mycket mer , ska kolla på revenge vid nio och plocka lite på rummet så det är fint tills jag åker imorgon. Åker till pappa och är borta hela helgen då dom ska fira mej. Så ni kanske får bilder på vad jag fått då :D nej nu ska jag fortsätta att plugga.



kör på en sånhär så bloggningen kommer igång!

dag 1 - Min profilbild på facebook med flest gillningar.

dag 2 - Mig själv

dag 3 - Min familj

dag 4 - Min största rädsla

dag 5 - Mitt bästa minne

dag 6 - Det värsta som hänt mig

dag 7 - Det bästa som hänt mig

dag 8 - 5 närmsta vänner

dag 9 - 10 sanningar

dag 10 - En "känd" person jag skulle vilja träffa

dag 11 - En bild på mig för 1 år sen och hur det var då

dag 12 - Sådan är min humor

dag 13 - 10 saker jag vill göra innan jag dör

dag 14 - En låt med många minnen

dag 15 - En bild som gör mig glad och varför

Yess då blir det saker varje dag ! 


onsdag

sitter nu och lyssnar på musik , slöjden va tydligen inställd då läraren inte va där kul lixom !! så sluta 20 över 1. Gick hem och baka , chokladbollar och kladdkaka. Nej vadå att jag gillar choklad? ;) haha , spela sen keybord ett tag eller ja , tills nu. Väntar på att maten ska bli klar , är inte ens hungrig menmen. Sen kör jag på spadag tror jag om jag inte fastnar vid datan igen. 



väntar

sitter nu utanför slöjden och väntar på att börja men jag tror inte att han är här :D då blir de hem och baka kladdkaka tror jag ;) och sen spa dag fast ska städa rummet och spela lite keybord också. Men skriver kanske mer när jag kommer hem , ska kolla om läraren är här nu !! 



Dagens outfit och låt!



Ridpasset 23/4

Hade happy och de va dressyr. Han va väldigt seg och konstig i början så fick va på han med skänkeln hela tiden och i galoppen också fyfan va seg han va. Sen börja vi jobba dom på volter och då gick han suuuuper fint !! och jobba skit bra ! synd bara att jag inte fick de på film men , de får man ta. Iallafall stog en låång stund efteråt och bara borsta och tog hand om han :) 

↑ känslan alltså, hade den igår också!!♥


Före och Efter mitt rum !



Hare bäääst!

Helgen !

har vart usel på att updatera men har inte haft nån lust och ingen tid. Men skriver ut det nu.
Lördags , så va jag och lämna tillbaka en väska jag hade köpt på hööks för att min hjälm inte fick plats i den så då tog jag en annan istället. Sen åkte jag hem och slappade , möblerade om på mitt rum och gjorde en videoblogg. som ni får här:
Och neeej ! jag va inte seriös och normal...

Idag , Har jag inte gjort så mycket heller , vaknade 10 över elva och va barnvakt åt min syrra medans mina föräldrar va och handlade sen åkte jag med mamma och handlade hårfärg så ikväll blir det att färga håret MYYYYCKET SPÄNNANDE ! kom hem och kolla på världscupshoppningen och bara slappade. Sen har jag suttit här, vid datan och bara käkat godis typ. 

Så så har min helg sett ut. 



baka baka liten kaka

hihi , de är just vad jag gör nu , har bakat kladdkaka , den är i ugnen nu dock , vet inte hur den blir hoppas den blir bra! :D annars komemr jag dö är så sjukkt sugen på kladdkaka så de finns inte. Ja ja händer inget idag alls , fixa lite imorn då jag åker till ***** ;) kommer snart skrivva ut det , men ni får hålla ut ett litet tag till. Iallafall , ska städa rummet också :( och möblera om ;) 
Nej nu måste jag kolla till kakan.




OBS !! BIBEL , KALLA FAKTA!

Hej på er , känner på mej att detta inlägg kommer bli långt. Så alla ni som orkar läsa detta , förtjänar en biiiig kram!

Som sagt så ligger jag och kollar på Kalla Fakta just nu. ( sluta dock 23.30 ) 
Handling: En sen torsdagskväll i sommras åker Christopher Andersson mc , med hans flickvän på en stor trafikerad väg i Stockholm. Han märker efter ett tag , att polisen är efter han , jakten håller på i 48 minuter , då de slutar med att Christopher kör in i en bom och dör.

MINA ÅSIKTER!
Christophers fel:
För det första så har han inget mc-kort.
Kör fort , väääldigt fort ÖVER 250 km/h.
Pekar finger mot polisen.
Stannar inte när polisen är efter.

Polisens fel:
Sätter inte igång blåljus eller sirener.
JAGAR Christopher i 48 MINUTER!
Säger dumma , och elaka saker.
Har ingen kamera på i helikoptern.

Flickvännens fel:
Manade på han att åka ut och köra Även om han inte ville.

Det är mina åsikter om det. kan förstå att ni kanske inte hänger med förlåt isåfall. Och ni behöver INTE tycka som mej alla tycker OLIKA.

R.I.P Christopher andersson du blev bara 22 år ♥


usch

åhhh , orkar inte , är hungrig , trött , fryser och allt ! bläääää , varför ? 
Jaja annars gör jag inte så mycket ligger under täcket och bara chillar framför facebook och fixar lite med instagram och massa sånt shit , nu hör jag att macke håller på med mat där nere iallfall :D chansar på pankisar ;) efter de kör jag på en spadg med allt de ni redan vet att jag gör.

bjuder på en gullig bild på mej just nu.


bildbomb 1 happy och jag !

Han gick rätt fint i vissa lägen ? ;) 
(fick sudda ut mina miner på vissa då jag gjorde väääldigt fina miner ;) )

Mer bilder kommer sen tror jag , emilia skulle llägga ut mer sen.


Happy och Jag 16/4




goodnight babes !

kollar på bigbrother men de är snart slut , då lägger jag huvudet på kudden och sover , vet inte vad som händer imorn lets'see ;) 
Nej nu är de slut så , goodnatt !



följ mej

skaffat instagram , nattiskarlsson ;) 

Nu drar jag på dansen , hörs när jag kommer hem!!



ridpasset 16/4

Hade happy idag barbacka , börja med att rida ut i skogen och bara skritta och klättra ochs en tillbaka till paddocken och trava och galoppera och försökte få han att söka sej ner och få han att jobba och de gick bra när han väl ville och då gick han super ( kändes de som) , iallafall de va de vi gjorde. Bilder kommer nog imorgon tror jag :)



taggar stallet

sitter nu och käkar lite , kollar datan , och tv. Blir väl de ett tag och sen ta in alla saker så dom blir varma och sen byta om :) 
Har happy idag och vet inte vad vi sa göra men men , nåt blir det , hoppas faktiskt på dressyr ;) bilder och sånt kan ni nog få ikväll eller imorgon då ello följer med och fotar mej och Emilia. :D

nytagen bild*


godmorgon , idag , godnatt!

det känns som att det bara är sånna inlägg jag gör ? :S men har inte så mycket mer och skriva om. TYVÄRR!
just nu ligger jag och skriver med en feeet drygg människa på fb.. haha nerrå ;) ska snart ta och sova så jag är pigg imorgon. 
Mer update imorn! PROMISE

HATAR UTVÄXT ! MEN SKA FÄRGA SNART!

Söndag

har inte bloggat nåt på hela helgen , men har hjälp till hemma med saker , bytt däck på bilar och gjort rent dom , klippt träd , flyttat saker  och hjälpt till och vart barnvakt. så bloggen har hamnat åt sidan , igår när jag kom in käka jag och sen däcka jag i soffan så jag somna på soffan vid typ 21.00 och blev väckt vid 1.00 och sen gick jag upp och la mej och vakna halv tio idag och sen vart ute tills nu. så ja.

Har vääääärldens bloggtorka så vet inte vad jag ska skriva om , eller göra. Vet inte om ni vill ha videobloggar, bilder eller vad som. FÖRLÅT !! men jag lovar sen i sommar då j*vlar kommer de nog bloggas varje dag.




nu går jag och lägger mej , godnatt!

nu går jag och lägger mej efter en rolig hemmakväll med familjen :D bra början på helgen , och ingen otur på otursdagen ;) bloggar mer imorgon.



bad update igår

sa att jag skulle blogga när jag kom hem igår , men det blev inte som jag tänkt mej , vid halv sex ungefär så följde jag med ida och millan till stallet , och vi fick världens panik , haha , när vi kom dit så kom vi på att vi skulle lämna filmer INNAN kl sex. haha och klockan va , 17.48 och vi va på hamre och vi skulle lämna filmerna nästan på stan. men vi hann ;) säger inte till vilken tid vi hann , men vi hann. Sen åkte vi tillbaka till hamre för att ta hand om deras häst harry som va rejält uppsvullen i vänster bak , så vi fick kyla de och allt va emot oss. spolspiltan va översvämmad , vatten slangen va de småhål i och mygg. iallfall , så vi va där till kanske 20.00 och skulle då åka hem , men de kunde vi glömma. För bilen ville INTE starta den hade låtit lite konstig me igår la den av HELT. Startmotorn va trasig och de va lätt pyspunka på båda högerdäcken. Så vi fick vänta på deras pappa och sen bogseras hem med mycket skratt. Men de va en sjuukt rolig kväll och dag så jag klagar inte, så jag va hemma vid kanske 21.00 och då kolla jag på tv och sen la mej.



hemma hos ida

sitter u hemma hos ida och ska hjälpa henne med hennes blogg , så uppdateringen kommer suga ( som vanligt) ;) kanske skriver nåt mer sen när jag kommer hem.

Natalie och Otto del 1

bilderna är Klickbara !
Vill ni kolla in på hennes blogg så klickar ni här!


11 april

Tjenare , kom hem ifrån skolan för kanske 1 och en halv timme sen , och gick ut med min hund och sen plocka lite på rummet så nu ser det inte så stökigt ut :) och sen har jag bara suttit vid datan och kollat massa med bloggar.
Ska snart börja gå igenom bilderna jag har tagit på Natalie och Otto i måndags och sen lägga upp dom.



ridpasset 9/4

Hade musse och det var hoppning. 
Invigde mina stövlar och dom va jättesköna att rida i en riktig dröm !! :D
Övningen va att man skulle komma på ett par travbommar och sen svänga snett igenom och hoppa ett rättuppstående och sen svänga till höger och hoppa snett igenom på två rättuppstående och sen travbommar igen.
Gick riktigt bra faktiskt förutom att jag måste räta upp mej mer då jag är lite långt med överlivet (heter det så?) på han så min sits blir konstig och mina skänklar. I helhett gick det riktigt bra och det va roligt!!
så såg övningen ut.



taggar dans

sitter nu i min säng och lyssnar på musik och skriver med folk på fb ,  taggar till dans , fryser som fan och allt men det är bara att köra dansa på så man kanske kan glömma tankar och släppa det när man kommer dit och fokusera :) Iallafall , skriver om ridpasset från igår sen kommer också lägga upp bilder jag tog på Natalie och Otto. 

BTW , EMILIA OM DU SER DET HÄR JAG HAR DITT OBJEKTIV , SÅ HÄR AV DEJ SÅ KANSKE JAG KAN KOMMA FÖRBI NÅN DAG !! :D




chilli'n

sitter nu och lyssnar när Emilia ska försöka spela gitarr till en låt , det låter skitbra!... eller inte...
Vid kvart i två kommer hennes mormor och hämtar upp oss sen åker vi ut till stallet , får se om ni kommer få film då min mamma kanske kan komma ut och filma. jaja , ni får bilder och sånt KANSKE ikväll annars imorgon eller nått.

Tagga att skolan börjar igen.. ( NOOOOT )



ni är lite roliga

när jag bloggar massor sjunker statisktiken lite, men när jag inte gör inte så är den i topp ? hur kommer det sej ,  vill ni se nåt speciellt så kommentera så kan jag kanske fixa det :) känner att jag har lite bloggtorka :/ 

Iallfall , är nu hos emilia och har krupit ner i "min säng" haha låter som att JAG har en säng men nej , har inte gjort så mycket idag, gick en härlig prommis med familjen på morgonen och sen åkt hem och sånt och vid halv åtta typ så åkte jag till henne så kolla vi på tv och typ dpg av garv och panik till en film som va aspinsam...

åker ut tidigare till stallet imorn så vänta er bilder och sånt !! 
Nej nu ska jag ta och sova !




Mille


GLAD PÅSK!

Känns som att alla skriver så , men ja..
Sitter nu och är proppmätt efter ett påskbord :) innan det va vi i linköping på nåt varuhus som heter Ikano huset (?) tror jag , hitta en tröja som jag redan såg världens coolaste outfit i , ska bar se till att skrapa ihop 600 kr men det är ganska lätt tror jag ;) 
Hann inte blogga igår när jag kom hem för att jag åkte hem från pappa förs vid tio så va hemma hos mormor och morfar vid halv elva och då gick jag nästan och la mej på en gång för jag va tvungen att gå upp tidigt idag för att duscha , men det som är det jobbiga är jag har sovit i kanske 4-5 timmar inatt ? så är såhääääär trött nu ! men vafan jag deppar inte för de ;) 
Nej nu ska jag fixa lite bilder så ska ni få bilder på sötaste lillebrorsan :)



snälla nån ge mej?




hos pappsen

Sitter just nu hemma hos pappsen och världens sätaste och minsta lillbrorsa , så otroligt söt , ni kommer att få bilder sen har tagit nåra :) Blir här ungefär hela kvällen sen skjusar pappa mej till min mormor och morfar. Nu ska jag fortsätta va lite social med alla ! Bloggar någ mer ikväll.



de jag köpte idag


Köpte inte allt själv , mamma köpte kläderna till lillkillen , stövelkrämen och la ut liite pengar för ridstövlarna , resten köpte jag själv.



Modell för Emilia


outfiten i tisdags också ;) 


torsdag

förlåt för att jag inte bloggat nåt idag , men har inte hunnit. Gick upp vid kanske kvart i tio och fixa iordning lite frukost såklart en stor kopp te för min hals som inte har blivit bättre det är som att ha halsbränna hela tiden just nu
RIKTIGT JOBBIGT! Iallafall efter det gjorde jag mej iordning och började precis med ett outfits inlägg men då kom mamma hem så va tvungen att åka på en gång, Åkte till hööks så jag fick köpa mina ridstövlar gaaaaaaaah va snygga dom är !! tycker jag iallfall, lägger upp bilder sen :) går runt i dom nu för att gå in dom. Sen åkte vi till hälla för att köpa lite kläder till min lillebror , vet inte om jag skrivit ut det , men jag har blivit syrra hos min pappa till en liten lillebror som är 1 vecka gammal idag♥ och sen så köpte jag lite saker till min bonussyrra som fyller år imorn på pappas sida.och sen åkte jag hem.
Ni kommer få bilder på allt sen JAG LOVAR!



wie !

Besöksrekord för den här månaden ! ni är grymma.

Känner mej sjukt fräsch och fin för helgen och allt , ska köra en hårinpackning imorn istället då jag gjorde fel idag.. Just ni sitter jag och kollar på scrubs men ska nog ta och börsta tänderna och hämta ett glas vatten nu tror jag och lägga mej under täcket.
föresten min hals är på väg att ta död på mej ;( buhu , får INTE bli sjuk... Jaja får lägga mej nu och hoppas på att det blir bättre imorn!



slut med pluggandet !

äntligen ! klar med skiten. känns så skönt kan ta det lungt imorn , eller nej har massor att göra men endå , ska faktiskt försöka få med mamma till hööks så jag kanske kan ta och få köpa min ridstövlar jag vill ha ;) hoppas hoppas hoppas. Iallafall ska nu ta och unna mej själv lite spa , de som jag skrivit varje vecka typ ni vet ansiktsmask , hårinpackning , fixa naglar och sånt.
Nej nu ska jag ta och fixa iordning allt :)



plugg , plugg och återigen plugg.

Börjar bli väääldigt trött på pluggandet som jag har varje dag , vill bara få bort det ! och de ska jag ,så jag kan lägga min tid på kompisar och bloggen , så det kommer inte va så bra uppdatering idag för att nu ska jag bli klar med allt pluggande , återkommer när jag är klar. 



godnatt !

nu ska jag ta och gå och lägga mej är suuper trött , tog massa bilder hos emilia idag ni får dom imorgon i ett inlägg för är på väg att somna nu.
BTW, har fixat iordning kategorier på bloggen nu , så det är mer ordning. :D tack vare Emilias hjälp.

hos emilia

sitter just nu hemma hos Emilia och chillar vid datan hon har precis kommit ur en dusch vet inte vad vi ska göra ska försöka att kanske få med henne ut.
aja , nu ska vi hitta på nåt.



ridpasset 2/4

Hade musse och de va dressyr, red först ut till ån bara för att skritta dom och gick sen till paddocken för att börja jobba :) han va vääääldigt seeg i början och vägrade gå framåt men efter mycket om och men så tillslut fick jag igång han. jobbade dom utan skänklar på volterna och flytta dom , haha maria kom fram till mej för att hjälpa med att flytta han då han är väldigt stel och så. Och han vart skitsur så han sparka mot henne fast lite och sen kasta han sej åt sidan och där sitter jag utan stigbyglar lixom men jag satt kvar ;) fyfasen va vi skratta efter de. Men har skapligt ont i både mage och rumpa idag då jag gav mej f*n på att han verkligen skulle få jobba igår men wow va fint han gick i slutet , skrutten ! 

Bilden är verkligen inte ifrån igår :P då jag har blont hår där.

stallet igår

kom ut vid kvart i två , gick direkt ut och fota hästarna i hagen men alla va så tråkiga så vi gick till paddocken och fota Natalie och Otto :) efter de så gick vi tillbaka till stallet och käka en risifrutti :P och sen hjälpte till och tog in hästarna och va med i en tävling ;) den som fick bort mest päls på sin ponny vann en kexchoklad och klubba , och jag tog såklart tessie , alla som rider på myby vet ju hur hon ser ut ;) väldig hårig och så , så jag vann :D och Emilia va en liten dålig förlorare och tyckte att hon skule ha vunnit för jag hade lite spån i mitt hår men inte hon , sen följde jag med henne och sofia när dom gick ut och gick med zally och zara och fota lite :) och sen så red vi , som jag skriver om i nästa inlägg.




hemma från stallet

hejsan ! kom hem från stallet för kanske en halvtimme sen , sitter nu och käkar mat :) fryser lagom efter en heldag i stallet så de blir nog en lååång och vaaarm dusch och sen lägga sig under täcket och somna till nån film eller nåt :D nej nu ska jag fortsätta äta och sen skriva mer om idag :)
bilden är inte ifrån idag ;)


är med Emilia

tjenare , har inte kunnat blogga idag då det vart fullt upp , va först och fira min kusin idag vi tolv , och sen så va jag där till typ tre ? kanske sen åkte vi hem och innan de åkte vi till nisses och hööks har hittat ett par skitsnygga stövlar jag ska köpa ;) :D , längtar redan tills dom blir mina ! sen åkte vi hem och hämta massa saker och sen åkte vi och handla tacos grejer och hämta upp Emilia och sen hem och käka tacos och sen har bara Emilia och jag chillat framför datan typ , kollat på massa gamla klipp på oss och ASGARVAT ! herregud vi ska göra en film nån gång så ni får se ... skämmiga.se jaja , blir väl snart att sätta igång en film eller nåt och somna till , imorn blir det stallet vid typ , halv två , två , tror jag :) Nej nu ska jag återgå till Emilia !
älskar dej världens bästa!♥