torsdag 31 maj

sitter och kollar fb och tv bredvid lillan som sover så sött :) 
Imorgon är det sista dagen på praoen , blää vad jobbigt det kommer bli älskar verkligen dom ungarna nåt sjuukt och faktiskt fastnat för dom , har ALDRIG riktigt gillat dagis och sånt men shiit vad de har ändrats efter den här veckan. Har köpt glass till dom som ett hejdå.
Annars händer inte så mycket drar till öland i övermorgon och bara chillar runt som skivit innan.
Nu ska jag fortsätta med de jag höll på med och sen dejta min kudde :D

iknow ofokus men wth jag är snygg iallfall ;) (hahhahaha kvällshumor , är ironisk!! )

this is true friendship!

natti!!

onsdag trettionde maj

sitter och kollar på Rasmus på Luffen med lillan och väntar på att hon ska somna so jag kan sätta på en ansiktsmask och hoppa in i en dusch och massa sånt fix :) va ganska chill på PRAO:en idag , massa lek och stoj , så otroligt hätigt att jag bara vart där i tre dar och dom bråkar om vem som ska sitta bredvid mej hålla mej i handen eller leka med mej. hihi sötisarna :') hoppas ni har haft en super dag !! 


MINA VÄNNER !

som jag älskar och alltid kommer göra vill jag nu visa visa hur mycket dom betyder , Till er , JAG försöker , de gör jag verkligen , ja , jag kan va en riktigt suris och ha humörsvängningar bråka med er vara bitchig och massor med sånt , men innerst inne älskar jag er till stjärnorna och tillbaka , NI betyder verkligen! Ni har stått bredvid mej och kämpat och tro mej JAG kämpar med er ! finns för er dag och natt , right det vet ni! Ingen skulle kunna ta er plats , vissa av er träffar jag mer än andra men so what? Ni betyder ALLA lika mycket! 
Becca , Emilia , Ello , Ida och Moa. Ingen skulle kunna ta er plats!
Jag har Minnen med er alla , bra och dåliga, många och några men ni är ALLA speciella på era egna sätt.


Becca, Minnena på öland , år som gått saker VI gått igenom det går Inte att glömma!
Emilia, Stallet , när du bodde på landet , Öland där också , fotodagar , och andra crazy stuff!
Ello, dagar hos din pappa , discon , och massa annat!
Ida, Öland , när jag vart med i stallet, nätter vi som hos din pappa , när vi gick ut elva på natten för att träffa folk på landet! 
Moa, Konfirmationsläger , dagar vi spendera hemma hos dej , träningar , och massa annat!

Jag har gjort massa skoj med er alla , vissa mer andra mindra men VARJE minut , sekund jag vart med er har vart grym och jag skulle aldrig ångra det. När vi brokar eller nåt så tycker iallfall jag att det gör att vi kommer närmare varandra och det är riktigt bra ! Ni är sånna vänner jag kan se mej själv sitta med när jag är runt 25 bast och bara snacka hos nån, Va ute och festa med tills vi inte orkar mer , åka nånstans med och bara njuta av livet, Men framför allt dö med ! 

Jag säger det ännu en gång , jag är inte bra på att visa det men jag hoppas verkligen innerst innen att ni fattar att ni VEEEERKLIGEN betyder för mej!♥
IDA , VI LÄR FIXA NÅN VIDEO NÅN GÅNG !!!

skriver mer imorgon

ska lägga mej nu så jag orkar upp imorgon , fixat ett tidsinställt om mina vänner... Så håll utkik ;)
Dagen har vart bra , inte dålig och inte grym , men kan , säga att småbarn kan verkligen få en att skratta , vart lite halvt duktig nu på kvällen också och mejlat mina lärare om att JAG ska göra prov. Nåt jag ALDRIG trodde att jag skulle göra. 
jaja , natti!

WIE !

F*N vad mitt liv äger just nu känner jag. 
Skolan går på som på räls hänger med är godkänd i ALLA ämnen. Ridningen går prima och min HÖGSTA DRÖM går i UPPFYLLELSE.
Åker på fredag till öland som jag kommer tillbringa en vecka på med sol bad fix med transport och skriva massa infopapper.
Fredag den 15 juni , slutar jag åttan går på ett långt och härligt sommarlov och fodersen kommer till mej♥ (om vi inter hämtar henne den 16... opps en letråd ;) ) 
Har vänner omkring som jag Älskar!

Ridpasset 28/5

Hade happy red ut och galloppera på vallen och hoppa.

Han va riktigt pigg och glad , vi borja med att trava runt hela vallen och han taktade varje gång vi skulle skritta.
Sen hoppa vi dom skulle komma i trav i början , det gick ju inte haha , så fort vi skulle trava börja han galloppera och tyckte de va skitkul , i slutet hoppa vi väl 40-50 kanske? 
bild från ett tidigare ridpass.

PRAO dag 1 avklarad !

Vet inte om jag skrivit ut det , att jag är på prao men skriver de nu iallfall.
Den här veckan har jag prao , Praoar på ett dagis i närheten eller ja på samma dagis som min syrra går på fast en annan avdelning är på den avdelningen där dom är 1-3 år. Otroligt söta och roliga och spring i bena ;) är heeeeelt slut bara efter idag? herregud hur ska det här gå? jaja , har det ganska chill endå.
Imorgon börjar jag åtta och går till 15 , men vi kommer spendera hela dagen på vallby.
Onsdag, 9-16
Torsdag, 8-15
Fredag, 6,30-13,30 ungefär.
Så ser veckan ut , ska börja tidigt på fredag för att få vara  med på en öppning.
Sitter just nu och precis käkat , ska byta om och blir sen upphämtad för att åka till stallet.

Vad jag köpte på marknaden..

Plånbok 100 :-   (den ser gigantisk ut på andra bilden men det är de inte)
2 telefonskal , 100:- För båda tror jag..
Det rosa sitter på telen nu ;)

Full rulle hela helgen

japp som runbriken säger har jag haft full rulle hela helgen. I fredags va jag med Emilia och fota massa vi åkte runt vid anundshog och badelunda och sånt och fota , bilder kommer !
Igår ( Lördags ) så va jag också med Emilia vid drog ner på stan och kolla på avslutningskläder hitta äntligen snygga kläder som kommer sitta på mej på avslutningen MEN jag lägger inte upp dom här än ni får se dom sen nån gång eller när jag ha avslutning , iallafall , efter de åkte vi hem till Emilia igen där min mamma hämta upp oss och sen åkte vi ner på marknaden och kolla runt åkte karusell och jag köpte lite saker , en ny plånbok , två telefonskal.
Hem till Emilia efter de och slappa , drog hem vid tio halv elva eller nått och sen somna på en gång typ.
Idag har jag inte gjort så himla mycket heller, ska ut och lägga mej i poolen och sola nu :D Fett nice väder jue !
jaja, bilder på saker kommer nog ikväll.

förlåt för den dåliga updaten

men när det är så fint väder känner jag inte för att direkt sitta vid datan utan ligger hellre vid poolen och blir brun :) just nu är jag barnvakt åt min syrra , va med emilia ogår kväll och åkte runt och fota kom hem från henne vid tio i elva och kolla på tv sen somna så men mer om det sen nån gång idag ;) 


Dagens outfit och låt!


SCHTEK!

Ligger jsut nu ute och solar kommer nog tillbringa min eftermiddag här ;) hoppas jag.. 
Kom hem från gryta för ett tag sen. Hade orientering , det gick väl sådär.. 
Ja , mer kan jag inte direkt skriva .. JUSTE , igår uppdatera jag inget då jag va borta hela kvällen typ ;) säger inte mer det får ni veta om sisådär 1-2 veckor spännande spännande :D  INTE LÅNGT KVAR NU TAGGA TAGGA TAGGA!
Nu ska jag slå på nå bb avsnitt!
KLAGAAR IINNNNTTTEEE!

SVAR!

ojjj , svårt att förklara i text... Kan visa dej nån dag eller filma och visa om nån annan vill se ? :)

tänkte va duktig men nej nej..

Tjenare har precis käkat lite hemmagjord pastasallad ! MUUUUUMS ÄR BARA FÖRNAMNET !!!
Tänkte va lite duktig sen och plugga på saker som ska in imorgon men tror ni inte pappersjävlarna ligger kvar i skolan ... åhhhh blir så trött på mej själv ibland.
Och så lyckades jag skämma ut mej i skolan idag också orkar inte , nicka golvet och gjorde armhävningar I cafeterian.. haha ;)
jaja , imorgon kommer kanske bloggen ligga åt sidan då jag har annat för mej ;) hihi..

Jag och Thomas 21/5


Emilia och Muscot 21/5


dagens outfit och låt!


Hade lovat men skiter i de..

.. yep.. Hade lovat att slänga in bilder nu ikväll men pallar inte ligger och sover framför datan redan nu :P 
Så bilderna får ni imorgon tror jag ;) 

Godnatt!!

Emilia och Muscot




Ridpasset 21/5


Ridpasset 21/5

Hade thomas och de va hoppning.
Va super kinkig till en början om allt och stog och drev lite hehe.. Jaja tillbaka till Hoppningen.
Vi skulle börja med att trava över ett par bommar som låg på ena långsidan och sen gå in på mittvolten i galopp hoppa en mur och sen tillbaka på ett par bommar. 
I slutet kom vi bara på hindret i galopp då man skulle ha en "frisk" galopp , Framåt men inte "hejåhhå" galopp utan fram men kontrollerbar. 

Skitbra övning!
FILM KOMMER SNART!

Nyduschad

Sitter just nu nyduschad (om nån ville veta ;) ) och kollar på tv från och till ska börja redigera film från idag på Emilia och på mej bilder kommer också komma upp om jag orkar ;) hehe nejdå..

Lär nog börja nu!!

i skolan

Sitter på SO lektionen nu , har dragit på mej shorts med tunna taights klackisar ( som INTE låter ) en "magtröja" och skinnjackan , ska försöka ta outfit bild/bilder när jag kommer hem. Efter skolan drar jag och ida och kollar praoplats till mej får se vart det blir i slutändan...

Bloggningen va inge bra igår men höll på med transporten och så fota jag och fixa min cykel så ja kom in vid nio och kolla på tv sen somna jag ;)

BRB solar...

...Med mamma och Maria!

fullt upp sorry !

Har haft fullt upp vart barnvakt och tvättat transport drf dålig bloggning !
Ska tyvärr göra samma saker imorgon tror jag :p om jag inte kan va snabb och sen hitta på nåt med nån friendo ;) jaja nu ska jag sova , natti !
ni får en charmig bild som förlåt.... Herregud.

fredag ?

visst är det fredag idag? jag har vart helt lost trott att de va/är söndag idag ? är jag den enda ? haha.
Efer att jag kom hem kom några som vi känner som ska fixa vår transport hit och vi prata och sånt och fyf*n vad jag skratta dör lite nu i efterhand. Transporten kommer  att bli grym ;) Modern och snygg med stars och mitt namn yammi! Efter det åkte jag med min låtsaspappa oh handla mat köpte en kyckling sallad och kolsyrat vatten medans dom andra käka pizza och drack cola :D nyttiga tjejen här ! sen har jag bar slappat ska gå upp nu och kolla igenom dom senaste bb avsnitten. Nej slutar nu innan jag skriver en stor j*vla bibel.
MINNEN..

dagens outfit och låt!


KLAR !

Nu äntligen är jag klar med bloggen ( efter två dagars "slit") , blev sjukt fin om jag får säga det själv ;)
header och sånt kommer ändras senare sen PROMISE!
Iallfall just nu sitter jag i bilen på väg hem :) ska bli riktigt skönt att komma hem + att jag är hungrig som en jag vet inte vad och trött som tusan då jag har gått med magont tre dagar i rad och knappt kunnat sova dom senaste dagarna UUUUSCH !
Nej nu ska jag fortsätta dunka musik med mamma hehe ;)

dagens outfit och låt!


NU KÖÖÖÖR VI !

japp NU gör jag om bloggen har en bild i huvudet på hur den ska se ut. hoppas på det bästa !! design och allt ändras Headern kommer va kvar ett tag till sen byter jag i sommar nån gång och info bilder om mej och foderhästen kommer komma upp ;) så nu så !!!

BLOGGEN KOMMER JU ATT SE KONSTIG UT MEN JAG HAR HELA DAGEN PÅ MEJ UNGEFÄR !!

torsdag 17 maj

Ligger just nu och bara chillar med livet ska snart klä på mej lite "vanliga" kläder tror jag , har inte en susning om vad som händer idag tror att vi skulle gå ut och gå eller nåt men det märker vi :P åkte ifrån min kamera men ska försöka få morfar och se till att jag kan få låna hans kanske ;) dock är det en canon som jag typ fattar nada av men det löser sej ;)

im lovin it !

hahaa , kände för rubriken ;)
Sitter nu nyduschad och väntar på donken .. är nåt så enormt hungrig och mår illa medans? blää. Iallfall det blev ändrade planer så vi åker INTE imorgon utan åker idag istället när mamma kommer hem hon slutar vid fem så vi åker väl vid 17.30 18.00 ? eller nåt tror jag :) har lite funderingar på spönnande saker framöver som ska hända på bloggen så nu lär ni hålla utkik ;) 


BTW , tycker ni att det är nån skillnad på mej när jag får på mej smink ? FÖRSTA OCH SISTA gången ni ser MEJ UTAN smink !



lediiig !

äntligen ledig ! skönt att komma bort från skolan ett tag ;) hehe.. Kom hem vid kanske typ 12 ? eller  nåt kolla på tv tills klockan va ungeför halv två sen tog jag lite egobilder och nu sitter jag här ska snart packa då bilen rullar mot söderköping imorgon vid halv sju -.- hur ska jag orka ? får sova i bilen ;) är där tills på fredag då vi åker hem efter frukost , åker hem fixar transporten och massa annat :) fullt upp? skulle tro de. Svika er och bloggen ? KNAPPAST räkna med lite uppdatering ;)

hejsan på er :)

Sitter nu och lyssnar på musik och ska försöka röra mej neråt till en dusch. Är sjjuuuukt trött efter dansen idag usch , jaja min kväll kommer att bestå av att gå ner och duscha kroppen , sitta vid datan och kolla på desperate housewives ( om det går idag ) och sen bb :) japp det är min kväll det.

Funderar också på att göra om lite på bloggen så har ni några tips eller vill hjälpa till så får ni gärna skicka en kommentar eller skriva till mej på fb ( för er som känner mej )  :D skulle va suuper kul då jag inte är så bra på det ;) 




Emilia och jag 1/5

Älskar dej bästavän!♥

Jag 1/5


Emilia 1/5

Bara några av alla bilder

Ridpasset 14/5

Hade ior Dressyr i ridhuset.
Han va sjukt seg i början och bakdelen ville inte följa med riktigt men efter ett tag så , försökte få fram han ordentligt i både traven och galoppen men han ville inte. Fråga Maria flera gånger om han va halt eller nåt men det va han inte han va bara otroligt seg. Iallafall efter galoppen vart han mycket bättre och lyssna bra för mina skänklar.
Hade ju som sagt dressyr i ridhuset och det blev ganska varmt efter ett tag , men det va bara att kämpa , vi jobba dom på långsidorna att på ena sidan skulle man göra slalom och böja dom och på den andra skulle man Flytta dom för skänkeln. Han va otroligt fin på slutet och lyssna super , vi avsluta med att få fram dom för skänkeln och se till att dom verkligen trava och sen tog tillbaka och sånt.


HAR INGEN BILD PÅ IOR PÅ DATAN!..

hejsan på natten!

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket men min tid går åt allt annat än bloggen just nu. Fixar för fult med min transport och är med folk för att bara ta det chill. Iallfall , va på stan med becca i torsdag köpte en ascool tröja haha en grå tröja med klippta armar och sånt , tar bild och lägger upp imorn tror jag ochsen köpte jag en vit bandeau bh och ansiktsmasker. I fredags va jag på erikslunds shopping center men hitta inte ett skit så ja. Och idag har jag bara hållt på med transporten och gjort rent den och tagit bort saker och sånt , den kommer klart bli den snyggaste i stan ;) haha. nej nu ska jag fortsätta kolla på bb. har alla klipp från i tisdags att kolla på.

tillbaka !

haha här va man duktig men har haft fullt upp. Kan dra alla dagar jag inte blogat lite snabbt.
Torsdags: tog det lungt bara när jag kom hem och sen vart det ändrade planer på kvällen inget jag tar här.
Fredags: vid 5 så va jag iväg till min blivande foderhäst och red , så underbart , längtar tills den är "min".
Lördags: Va med Emilia på stan och kolla runt , men det gick inte så bra eftersom att det va nån festival eller nåt , fick med mej en foundation hem men ska ner imorn igen och kolla på kläder.
Söndags: ÅKte iväg och kolla på en transoprt ;) men den va inget fin så vi sa nej. men idag ska vi iväg och kolla på en annan.
måndags: Skolan sen stallet , skirver mer om ridpasset och sånt i ett annat inlägg.
Igår: Skolan , sen va jag med becca vi tog det bara lungt satt vid datan och sånt , skratta en hel del och sen dans.
Idag: Kom hem från skolan vid halv tre nånting , gick med min hund och nu sitter jag och kollar på bb , vid fem tror jag eller nåt sånt så ska vi till stockholm eller snarare ekerö och kolla på en transport ;)

OMG

klockan är fan , 5 i tre och jag är inte ens trött , måste verkligen sova men kan inte. skriver mer imorgon om varför bloggen stått stilla i några dar.
MÅSTE verkligen försöka sova nu.
Natti.

dag 7 - det bästa som har hänt mig

Jag kan inte direkt välja just en sak som är det bästa har mycket bra som har hänt.
mina vänner , syskon , och såklart min foderhäst. :)

valborg.

Firade eller ja firade och firade kan man diskutera.. Va på valborg med Emilia och så. Vi gjorde INGENTING , det va ingen som va där vi va eller i närheten så vi va typ bara hmma och chilla lyssna på musik , käka godis , och gjorde en videoblogg. ;) idag , har vi inte gjort så mycket heller vakna vid halv tolv , emilia va vaken då så vet inte när hon vakna. Käka frukost och diskutera om vad vi skulle göra , cykla hem till henne och sen till mej igen och så såla vi från tjugo över ett till fyra nånting. Och sen hoppa vi studsmatta och filma när jag skulle stå på händer och Emilia ta emot mej haha ni kan kanske få film på det sen. Och sen så tog vi bilder som säkert kommer upp här senare sen.

dag 6 - det värsta som har hänt mig.

Det värsta som har hänt mej är nog , när jag blev/blivit sårad av en person , och bråkat med min andra halva , Becca. Det är nog det värsta som har hänt mej. Och när jag bråkat med mina andra vänner.

bästaste du!♥


dag 5 - mitt bästa minne.

har många bra minne som mani nte glömmer , massa minnen med bästavännerna , när jag fått reda på att jag fått småsyskon och sånt. Men absolut bästa bästa är nog när jag fick reda på att jag ska skaffa Foderhäst. Japp där fick ni reda på det ;)