milla och jag , ida och harry 15/8

 

dagens outfit och låt

 

nytt mobilskal

köpte de på marknaden i lördags , 60 spänn gick de på.

ridpassen 24/8 25/8 26/8 27/8

fredags ( 24/8), jobade henne i ridhuset men gick inge vidare då hon va jättespänd och konstig.
lördags (25/8), eftersom de regna och hon inte hade nåt regntäcke eller nåt så va hon dyngsur så jag försökte få henne så torr som möjligt och skritta sen ut barbacka en bit men när jag rider själv och hör konstiga ljud så tror jag det är en älg eller nåt så blir livrädd , så skritta tillbaka till ridhuset och jobba henne lite i både trav och skritt och hon va suuperfin!
söndags (26/8), tog ett rejält dressyrpass ;) då gick hon också superfint och lyssna jättebra på mina hjälper.
igår (27/8), red jag lektion som varje måndag, hoppning eller markarbete eller vad man ska kalla de, haha ja det gick väl som det gick ;) nejmen hon tyckte de va kul , de va huvudsaken. haha..

okej dagarna en tid tillbaka

kör alla ridpass i ett annat inlägg kör bara dagarna nu.
i fredags , skolan som vanligt och sen hem och drog till stallet.
lördags , följde med ida till hamre och drog sen vidare till myrby , hem efter de och sen drog vi till marknaden vid sex sju nånting. Mötte Emilia så gik jag ida och emilia runt och kolla träffa lite folk och åkte karuseller fyfan va kul ;) haha, drog hem vid typ tio halv elva eller nåt. slappa lite snacka i telen, och gick och la mej vid typ ett två nånting. 
söndags, klockan ringde vid halv sju på morgonen , upp och följde med ida till hamre lite morgon trött sådär cykla vi då hon hade stalljour , hem vid kvart i nio och va barnavakt åt min syrra , ida drog till hamre sen igen för att ta hand om henne häst där och ja slappa , drog till stallet sen vid fem eller snarare ida och hennes mamma hämta upp mej. va helt slut i huvudet , hem efter de och somna nästan direkt.
igår, skolan och sen stallet som vanligt ;) 
 
yes mina dagar.
fick nytt schema igår ska innnte klaga.
måndag: 8.20-14.30
tisdag: 8.20-11.25 eller om man ska va kvar på lunchen 12.15
onsdag: 8.20-15.00
torsdag: 8.50-15.30
fredag: 8.20-14.30

en torsdag i augusti.

förlåt för att bloggningen inte hänger med ett dugg , men är riktigt sliten på kvällen ;) 
de är skolan hela dagen sen hem och käka och sen stallet hela kvällen , hem duscha och sen slår jag på en film.
jaja , igår då skolan och sen stallet milla fick vila då de ösregna och ridhuset va fullt hem och sen kolla jag på abduction en otroligt bra film.
idag , skolan och sen hem , fick med mej tre till haha , ida brukar ju följa med , men sen kom becca jeppe och ruhnar med hem också tog de bara lungt sen drog dom och jag och ida till stallet , småhoppa på henne bara små kryss på kanske 30 eller nåt? gick super.
nej nu dör min data ingen bild puussss

hejsan på er!

ingen uppdatering igår då jag inte orkade.
va dörst i skolan för upprop och massa kommer inte ihåg ett dugg om vad vi prata om. efter de åkte jag till stallet, red lektion.
Vi träna mycket på att komma fram i trav och galopp och sakta av och sånt , en superbra träning för mej och milla. vi skulle trava över bomma vända snett igenom till ungefär halvaridbanan och sen vända snett igenom åt andra hållet ;) hehe om ni hängde med. finka delvis hon vart stark och stog på stället och galoppera och massa men de gick ;)
idag, först i skolan och gjorde massa övningar och vårt lag ägde ;) 
stallet efter de , tänkte jobba henne i paddocken men precis när jag skulle börja kom ridlektionsbarnen :( jaja , följde med Elin och skritta ut längst ån med henne och nobel och prata och massa mötte Ida H som sa att de fanns en stubbåker längre fram , så både jag och elin vart överlyckiga och skulle rida dit tills vi insåg att de va en bra bit så vi vände tillbaka till paddocken och jobba där istället. 
 
ja de va mina dagar ;) hehe, nej nu ska jag ta och dricka upp min daimcappucino och kolla på the last song.
puss och godnatt♥

back to reality

yep. Nu är sommarlovet slut , trist men ändå skönt , nu är det tillbaka till verkligeheten , rutinerna och massa. 
Sommaren har vart grym , lite långtråkig i vissa lägen men endå. 
Under sommaren har jag:
1. Fått en "häst".
2. fått ett helt nytt rum i källaren med egen ingång och en walk in closet.
3. träffat nya vänner.
4. fått upp kontakten med gamla vänner.
5. börjat gilla han.♥
 
 

okej , den dåliga uppdateringen har vart för att jag inte orkat.
fredags , drog till stallet tidigt då mormor och morfar va hör och skulle kolla på milla , de gick skit. De va vart och ja va/är sjuk så jag orka ingenting efter de va vi bara hemma och slappa jag och emilia och tog de lungt.kolla på filmer sen på kvällen bla. Fjorton suger och water for elephants , dock somna jag efter typ 40 min på WFE.
lördags , Sov ut och drog till stallet vid ett två nånting. och Milla va skiiiitfin dog när jag red henne allt flöt bra och hon lyssna super :') efter de drog vi hem snabbt bytte om och fixa oss och drog ner på stan vid sex halv sju. träffa folk och massa , va hemma vid tio och kolla klart på WFE och bara slappa.
idag , hade stallsjour så klockan ringde tio över sex, men jag va uppe till typ tre så jag sov i kanske tre timmar så va skapligt trött i stallet och fatta ingenting ;) hehe tur man hade mamma där. Va hemma vid halv åtta käka en macka och ett halvt glas oboy och gick sen och la mej en kort stud tänkte jag då vi skulle bort fyra. sov till tjugo över ett ;) hehe. Fixa sista i garderoben och drog sen på 102 års kalas. satt där och snacka en hel del med hampus , hugo och hanna.åkte sen till stallet och red ut barbacka vid ån med ida och snacka massa härligt.
 
nej nu ska jag sova , och den som orka läsa allt ska få en stoooor kram.
 

i don't care if she's with you

slappar med Emilia i mitt rum just nu som vanligt. Fick nyss tråkiga nyheter alla planer inför imorgon är borta.
aja, Emilia och jag kör på tjejkväll istället.
Milla ska hoppas imorgon, wish me luck.

Äntligen!

Fan va gött , sitter i mitt nya rum med Emilia , vi inviger mitt rum , Nice! bilder eller video kommer så småningom när allt är i sin ordning ,bara gjort allt så jag kan "bo" eller ja , här. 
Red milla vid ån idag emilia fota och filma riktigt kul , vart mycket skitsnack på höskullen också med mina bästaste :) riktigt chill dag. 
Imorgon drar jag och Emilia med min familj och mormor och morfar till kungsbyn och fotar massa så bilder kommer!
Nej nu ska vi fortsätta med ingenting alls men om nån har lust och va social på skype så är inte det helt fel ;) 

skype

ligger och snackar på skype som jag gör nästan varje kväll osm resulterar till att jag är supertrött varje morgon. Men men, har inte hänt så mycket på kvällen bara tagit de lungt.

hörs imorn, och tycker att alla ska hålla tummarna för att min kompis ida ska ta moppekort imorn. hoppas verkligen att du får det gumman!
världens bästaste du♥

6 dagar kvar

Usch nu är de bara 6 dagar kvar till skolan :( BLÄ!
Håller på i källaren nu , eller ja , jag damsuger och är dj ;) hehe, ska snart hjälpa till och åka och ta in min ponny , red henne i morse längst ån , gullet. Juste hon skoddes också. Får hoppas skorna sitter kvar när jag kommer ut ;) haha nejdå. Ska fortsätta med de jag gör nu.
Deppinlägget igår , blev bättre på eftermiddagen och snacka sen på natten så nu mår jag prima igen :D 

Trött på singellivet..

sry ,MÅSTE skriva av  mej just nu är på nåt sånt sjukt depphumör.
Som rubriken "trött på singellivet" de är vad jag är just nu , vill bara hitta HAN med stort H , han som dissar sina kompisar för att va med mej , han som får mej skratta när jag är ledsen och inte orkar , han som JAG själv väljer vara uppe sent på natten BARA för att få prata med han och höra hans röst , vill hitta HAN NU! Vill känna värmen och allt sånt. hålla han i handen på stan, kramas och pussas helt random vara helt galen med han , känna att jag kan va mej själv och han respekterar de , jag behöver inte ändra mej , jag behöver inte tänka på vad jag ska ha för kläder och hur håret ska va eller sminkat jag kan gå i mjuckis byxor osminkad och ofixat hår och han inte bryr sig. seriöst vart är han? vill kunna ta hem han till mina päron och säga att det här är MIN kille. och visa upp han. 
"bråka" om vem som älskar varandra mest , SAKNAR att ha ett förhållande.
 
 
orkar typ inge idag , drar ut till stallet snart och träffar bästavän och min pålle.
Ingen mer update idag.

elfte augusti

kom hem till pappa vid tolv. Snackat lite och sitter just nu vid datan och gör inte ett skit kollar runt på lite sidor och bara chillar med livet det enda jag kommer att göra här den här helgen bara chilla , ladda batterierna , snacka med gott folk på skype , och bara ha de allmänt chill. Dock kan de bli lite halvtråkit i vissa lägen men får ta tag i  söta lillebrodern han får mej och le och glömma alla bekymmer♥ 
imorn är de dop, taggad? njae lite halft va , stå där framme i en timme och bara kolla ut över alla hålla nerverna i chak och andas. Hoppas på att jag inte får svimattacker som jag brukar få, men de fixar sej nog.. förhoppningsvis. Önska mej lycka till ;)

on my way "home"...

Nu är jag på väg till mitt andra hem.. 16 mil från västerås. Norrköping, då min brorsa döps i helgen så är de en självklarhet att jag ska dit. Även om jag just nu skulle gjort VAD SOM HELST för att få va kvar i västerås meed underbara och sköna personer, love to u guys♥  Tagga 1 timme till i bil... yees.

igår och idag

Okej snabbt igår. Drog ut till stallet vid kanske 11 eller nåtfixa allt fort då jag skulle ner på stan , åkte till stan vid kanske fyra eller nåt träffa massa folk och hade super kul , åkte hem igen vid nio då mamma hämtade mej.
Idag , åkte till stallet vid kanske 10 fixa allt och åkte hem vid halv två, och drog ner till stan vid fyra och träffa sara och massa mer chilla med dom ett tag drog sen med sara och becca till hm och skulle kolla på bikini och dorg sen tillbaka till allt annat folk , och drog sen med sara och kolla bikini på new yorker. sen drog typ alla så jag och sara va kvar så vi drog till donken och käka och snacka , en grym människa är hon fyfasen va kul jag haft med henne , och alla andra ! underbara dagar har jag haft med alla drar till norrköping imorgon och kommer hem på söndag igen. 
får se hur bloggningen blir tror den bli bra , men man vet aldrig ska frösöka tillbringar så mycket tid som möjligt med min brorsa♥

orkar inte skriva om dagen idag

är föööör trött , ligger och skriver på kik för att planera morgondagen , men de går sådär då jag inte får nått kommer seriöst bomba personen snart... kan bara säga att jag har haft världens bästa dag/kväll även om de va lite problem i vissa lägen men allt löser sej och jag har skrattat som bara den LÄTT att de kommer bli en dag att minnas hoppas på samma imorn!♥

ridpasset 6/8

lektionerna började igår , eftersom vi hade hämtat milla bestämde jag att hon fick vila så jag tog lektionshäst , blev musse då ingen ville ha honom , red ut först i skogen och klättra lite och sen tillbaka till paddocken och jobba på mittvolten , och h*****e va lektioonshästar är jobbiga kommer va en dröm att rida milla idag kan jag säga.. iallfall det gick bra mot slutet han lyssna otroligt bra ! 
 
 
Ingen bild då jag lagt över alla på hårddisken.

nu kör vi!

Orkar inte rabbla upp massa nu om varför jag inte bloggat och blablabla.. Kom hem vid åtta i söndags käka lite smörgås och planera lite för veckan och den kommer bli grym , va med 2 underbara personer både imorgon och eventuellt på torsdag :D hämtade milla igår vid elva gick superbra hon är en riktig tjockis nu ;) får se hur de går att rida idag om jag ens får på sadelgjorden :P nejdå , ridningen igår tar jag i ett annat inlägg. ska verkligen blogga nu och inte va så lat ;) 
 
Bjuder på 2 bilder från dom senaste dagarna tror jag...

tjena alla monsterdiggare

vet inte vart jag fick de ifrån ? ... Iallfall håller på och fixar mej för att dra ut och käka , bara håret och kläderna kvar :) sen drar vi :D OJJ måste dra nu !! hörs pusss!

andra augusti

Tjena! 
Har inte orkat blogga dom senaste dagarna , kortfattat och snabbt vi har bara vart på stranden. Igår kväll drog vi på logdans tror jag det hette , kolla när folk dansa och sen så skulle jag göra ett försök, Bambi på hal is! håller mej utanför det där området.. händer inte så mycket mer , bara slappande framför datan ;) och massa skrivande med folk hemma i vässan , saknar er grymt!♥ nej nu ska jag hitta på nåt , eller snarare fortsätta sitta vid datan och sen få liv i ida som sover ... får se om jag skriver nåt mer , annars hörs vi när jag kommer hem!