Tjaaaa

Sitter hemma hos T just nu och kollar på vampire diaries ;) jajaja, hade intaget idag , inte de roligaste när de är halt och man har ett knä som fucka ur! Blablabla Nejmen ska ta och va lite social fick skäll nyss.. Opps ;)


Nu är de lite bättre iallfall ;)

Trixat lite på designen nu , gick endå ganska fort för att vara mig, men gjorde en plain and simple , tills jag har mer tid att göra en ordentlig. 
 
Har inte hänt så mycket under den tiden som jag har vart borta , mycket fokus på hästen , sovit med emma , träffat T och lite så. 
 
jaja , drar till stallet så fort mamma kommer hem , teori idag , moster kommer dit och visar upp sitt företag , vad hon gör osv. Men vi hörs väl ikväll eller något sånt :P

SÄTTER STOPP HÄR!!

Sätter Stopp tills jag fixat ny bloggdesign och sånt.  DÅ ALLT ÄR KAOS!!
 
Kommer ALLTSÅ ta en bloggpaus , vet inte hur länge men de märker vi. 
 
Hejdå!

sämst på att uppdatera

tog en bloggpaus men har inte hänt så jättemycket , fira nyår med Ida va hemma och srig till becca vid nio ungefär och va där i en timme drog hem och chilla gick sen vid halv ett och kolla på nån eldshow typ  , Aah gick sen hem och satt och prata ett tag , gick sen och la oss vid halv fyra ungefär ;) i tisdag tog vi de lungt sov till halv ett ungefär och åkte till stallet vid fem kom hem vid nio , kolla på film och lite sånt , blev dock inte som jag tänkt mej den dagen då jag börja "bråka" med en person så allt blev helt kaos. Igår åkte vi till stallet ganska tidigt så de va klart , va hemma igen vid fyra , fem kanske :P la oss då i soffan med täcke och kolla på film med chips och cider , MYYSS! Emma ringde vid typ halv nio och fråga om vi ville med till donken så vi bytte om och så kom dom , så drog vi till donken för lite kvällskäk och snacka kom hem igen vid kanske fem i tio eller nåt sånt :) då la vi oss och kolla på film igen , jag snacka i telefon för att lösa de som hände i tisdags och de löste sig , sååååå skönt så nu är allt frid och fröjd igen :) idag har vi bara tagit de ganska lungt , kom hem från stallet för ett tag sen , har en del att stå med ikväll så ska sätta igång med de nu ! 
 
* Fixa en pärm om Milla
* Fixa bilder till ett par tavlor
* Rensa en låda 
* Packa väska tills imorn då jag åker till mormor och morfar
* Rensa kameran sen nyår 
 
ja , men vi hörs väl inatt , eller imorn , eller nån annan dag ;)