yoyoyo!

Sitter i bilen påväg hem nu , blev senare än vi tänkte... Jaja , när jag kommer hem ska jag fort ut till stallet och fixa allt hon får vila idag och sen så hem och bara slappa ;) imorn ska jag på kalas kl 14 så får se när jag tar stallet. 
Men vi hörs mer sen ska fixa lite bilder nu från mitt älskade Grekland♥
Hörs sen ( tror jag ;) )
bild från Öland

hello

har inte haft tid att blogga förns nu.
Hade studiedag idag så sov till typ tio eller nåt sen vakna jag av att min hund stog och kraffsa på min dörr... SUCK.. bara att gå upp kolla på tv ett tag sen kom mamma och hämta mej vid typ kvart i tolv eller nåt sånt :P och körde mej till stallet och Milla va så OOOOTROLIGT fin idag shiiiit hade tänkt att hon skulle konditiontränas då hon säkert kommer få vila imorn ;) men kände lite på henne och då tog jättefint stöd så de blev en kombination av dressyr och kondition :) efter de tog jag det bara lungt i stallet då mamma hämta mej runt fyra när hon sluta. Sen hem fort och duscha och sen åkte vi till söderköping där vi är nu ;) inte gjort så mycket bara käkat tacos och umgåtts kollat på bilder från grekland saknar det redan fyy :( 
Nej nu ska jag slå igång nåt / några avsnitt av svenska hollywood fruar ( om det går och kolla på de ) 
hejdå!
 
 
JUUUSTTE , behöver eran hjälp , vilket Iphone skal ska jag köpa ( va ju nere och fixa min telefon i torsdag och det sluta med att jag fick en Iphone 4s i vit som kommer nån gång nästa vecka :D TACK BÄSTA MAMMA♥ ) 
 
Så vilket skal ska jag köpa?
1:an
Eller 2:an
 
Behöver verkligen er hjälp!! 
PUSS PÅ ER!

27 september

Nu är jag hemma efter att ha vart ute med hunden och tagit fram lite godis hehe ;) 
Hade en suuuperbra vecka i Grekland med mycke sol och bad. Bilder kommer PROMISE! ska bara få lite mer bilder av morfar.
Kändes konstigt att stå  stallet i tisdags men det gick , Red Milla först på stubben och kände på henne och hon va fin för skänkeln och så red sen tillbaka till ridhuset där de stog hinder och tog några skutt på henne.
Igår fick hon ett rejält dressyrpass men va otrolig spänd i början och va på tårna men va otroligt fin i slutet efter mycket galoppjobb och volter , jogga sen av henne på en åttvolt.
Idag får hon ett dressyrpass barbacka :) 
Nej nu ska jag kolla på Harry Potter i min ensamhet och käka godis tjock som jag är , har studiedag imorn så de är rätt najss!
bjuder på en jäädrigt snygg bild på mej just nu.

Nu är jag tillbaka!

Efter en vecka i Grekland och chilldagar hemma! 
Ni får ett bättre inlägg sen då jag slutar nu :D 
 
JUUUSTTTEEE , fick ett SMS av mamma idag också om jag ville ha en Iphone :) då min telefon är cp + att jag lät den få smaka på millas vattenhink ;) hehe.. Nejmen så vi ska ner och fixa den när mamma slutar och då ska vi klaga på den för den suger faktiskt och se om vi kan få en annan telefon och isåfall en Iphone i vit går inte det så har mammas jobbarkompis en Iphone i svart som hon kan sälja till oss :D så hur vi än gör har jag kanske en Iphone! :D
 
Men hejdå!

vaken..

vart vaken i ungefär en timme snart försökt få ordning på min telefon (va så duktig och dränkte den i vatten igår) så nu har jag fått ta en sony ericsson telefon som fittinternetet inte vill funka på , så känner mej lite handikappad men mamma skulle försöka fixa till de på nåt sätt när hon kom hem. Idag är de en slappdag , bara va. Inge stress eller nåt. Nej nu ska jag käka frulle ( även om jag inte är hungrig menmen..)

blandat

hej på er!
Vart hemma i över en timme käkat och slappar.
hopptävling gick sååååååå bra för att vara första gången kunde reglera tempot vilket va skönt även om de gick lite fort ;) hehe..
aja , sitter just nu och ska fixa med lite bilder :D så bilder och film kaaaaanske kommer ikväll.
imorn då , har milla och harry men tar en sovmorgon , mamma kanske tar harry också så rider vi ut i cirka en halvtimme :) 
nej nu ska jag fortsätta med de jag gör :P

så tillbaka (igen) haha..

ah igår kväll blev som den blev ;) menmen , tror och hoppas att allt är bra nu ( även om det inte är 100% ).
igår va det först skolan sen stallet , red henne på stubben och hon va såååå fin :D en dröm shit. efter de hem då mammas kompis va här som ska ha vårat hus i en vecka nu när vi åker bort :) och sen så skulle hennes 16 åriga son bo här också ;) hehe.. aja , efter de så va de bara skype heeeela kvällen lång kolla också på en film ,Jag saknar dig, en film jag VERKLIGEN rekommenderar (svårt ord).
idag , skolan SOM VA KAOS!!! hade elevens val , jojatjena , de skulle va en dag som skulle va rolig... pfff jordens skämt eller ? bara va kaos hela dagen. Först försenade och efter de så hitta till rätt sal och sen efter en halvtimme på lektionen veta att man egentligen inte ska va där? och sen helt plötsligt blivit satt i träslöjden och massa fyfan va sur jag va. efter de stallet Milla fick massage och fick MASSA beeröm över hur fin hon va i rygg och kropp och sånt :D STOLT "ÄGARE"! Mamma och jag åkte sen till glada hästen för att hitta något fint shabrak tills imorn , hitta många snygga men åkte till hööks också för att se vad dom hade för några. Hitta ett snyggt där som jag och mamma fastna för (men mest jag) för ett bra pris. sen hem och datan.
 
Ni får bilder från i tisdags då jag fick Lion och ett gulligt brev av ida och millan.



och sen mitt nya shabrak ;)



299:- och finns att köpa HÄR

'

har hittat mitt blivande jobb. Psykolog, bloggar mer imorn , har fuuullttt upp.

tjeennnarreee!

kom hem från stallet vid tjugo i nio och svär, kommer inte va kvar så länge igen när jag är själv, fett läskigt kändes som att de va nån som stirra på mej vart jag än va. okej , nåt annat nu , ridpasset gick skit så dkriver inte ens nåt om det. Tar nya tag imorn.
sitter just nu och chillar med livet och snackar på skype.
jaja , men vi hörs imorn igen puss!

skolfoto outfit och låt!


ser ut som jag är en dvärg eller nåt. Kort och tjock.
  

skolfoto.

hej på er! 
Vart hemma i typ en timme och vart duktig , gått med hunden , stadat rummet fixat diskmaskinen ;) *stolt*
jaja, sluta vid halv tolv som alltid , drog hem fixa mej och bytte och drig tillbaka vid kvart i ett eller nåt då de va skolfoto, kändes bra men vem vet. :P aja , nu ska jag plugga lite och vänta tills dom andra kommer hem då blir de Pizza Hut och sen stallet!

hoppträningen 7/9

 

dagens outfit och låt




veckoschema

okej.
 
Måndag: skolan , stallet lektion.
Tisdag: skolan , fotografering , stallet barbackatur.
onsdag: Skolan , stallet tempoväxlingar.
tordag: skolan , milla masseras kl 17.00 av moster.
fredag: skolan , hopptävling.
lördag: slappa , stallet lungt pass.
söndag: stalljour , rida lektion kl 10-11.
 
sen nästa måndag , drar jag. :D
kan bli ändringar vem vet, de är mej vi snackar om ;)
härlig kvällbild on moi.

hoommmee!

okej har vart hemma ett tag , men endå. 
Tänkte fixa ett schema för veckan på bloggen ( som dom flesta) men kan va rätt skönt ;) men de sket sig då jag måste kolla när jag ska rida igen mina gånger jag kommer missa nu , så förhoppningsvis så kommer det upp ikväll.
sitter och kollar på tv och fixar film från hoppträningen oxå. väntar på att resten av la familia ska komma hem så man får nåt käk och kommer till stallet.
men vi hörs ikväll!
(har fixat lite i infon om milla också så kolla den ;) )

hej på er!

helgen va super , vi satt bara och snacka hela kvällen typ nejmen vi snacka i två timmar om allt mellan himmel och jord. så otroligt skönt att bara släppa allt och veta att det bara stannar mellan oss! 
idag slappa vi bara hela dagen kolla på TVD drog till stallet vid typ fem halv sex , gick sådär hon ville inte jobba eller nåt så träna mycket på min balans , trava och galoppera utan stigbyglar.
 
sitter och skickar över film från hoppträningen , kvaliten kommer dock suga tror jag då de är filmat med telefon , men de får ni leva med om ni vill se ;) 
nej nu ska jag se om jag ska snacka med nån på skype , vi hörs!
 


min kväll kommer bestå av..

plugg plugg och återigen plugg. Och en kopp daim capuccino.
återkommer sen.

hoppträningen igår gick super!

yep de gjorde den , hon va såå fiin och fixa allt själv visst hon pigg ;) hehe , macke filma så film kommer :) 
Får se om de blir nån mer bloggning , drar ju till emilia ikväll och sover med henne annars hörs vi imorn. Nej nu ska jag putsa träns och hoppgjord!
bild från igår ♥

torsdag sjätte september

heej på er godingar!
va i skolan idag som alltid hade prov gick väl bra , hoppas jag :) efter de stallet!
Planerat inför helgen och sånt också ;) kommer bli fett!
Imorgon : hoppträning. Min och Millas första hoppträning, hoppas de går bra , aja bara att tagga.
lördag : tar stallet först ganska tidigt tror jag får se. Efter de drar jag till Emilia och sover där riktigt nice , första gången jag sover borta sen jag skaffa häst ;) får tillbringa dej med bästa! redigt nice! får se va vi hittar på ;)
söndag : får se när jag drar hem , och när jag drar hem så drar jag till stallet.
Sen är de sista veckan innan jag är ledig, tror inte jag skrivit ut det på bloggen men hehe,, efter den här veckan som kommer nu , så drar jag till grekland och vilar upp mej! skööönt de som är riktigt nice , är att vårat hotell ligger på stranden typ , och gratis internet och så ;) så komemr nog uppdatera er :D menmen merinfo när de närmar sej.
nu ska jag se om jag ska ringa nån sen nanna kudden :)

Videoblogg 5/9

 
 
Den är alltså ifrån igår.

okej

ni får videobloggen imorgon istället, sry men kommer få sitta uppe hela natten annars.

ridpasset 5/9

eftersom de va fint väder så passade jag på och rida ut , red till vallen och trava och galoppera , gick dock inte som jag tänkte då hon vart stressad av några vita balar som stog där och typ gick i sidledes och backa hit och dit och massa men försökte få henne lungn och sen gav jag henne en ny chans ;) 
åker ut med ida och millan imorn tror jag om jag kunde vi skulle höras imorn :)
mitt fina hjärta♥
 
Foto: Moa eller Carro

kommer snart..

snart kommer en videoblogg , den håller på och sparas på min data , sen ska den till youtube och sen hit , snackar om varför jag inte bloggat , vad jag gjort och ridpassen.

skriver sen

skriver mer om varför och massa jag inte har bloggat i helgen.